karahanl Kızlar bebeğim 31 günlük anne sütü yetmediği için ve sarılık atlattığı için mama da veriyorum. 5 gün önce aptamil pronutraya geçtik ama kaka ve gaz yapmaya çalışırken çok ıkınıyo ağlıyo hep huzursuz bağırsakları gurul gurul kabız değil ama kabızmış gibi mama mı yapmıştır drpiştirmeli miyim yoksa bir üki hafta daha dayanıp alışmasını mı beklemeliyim
1cey karahanl mama yapmış olabilir her bebek her mamayı sevmiyor benimki aptamille büyüdü, başka mama denemiştim hipp sanırım onda kusmuştu
bbaskal karahanl Ben doğduğundan beri SMA kullanıyorum hiç bir sorun yaşamdım HİPP de çok iyiymiş gaz vs yapmıyor ama eğer değiştirmeyi düşünüyorsan SMA Confort öneririm çünkü laktoz olmadığı için gaz kabızlık vs yapmıyor
tahamommy karahanl başlarda sma kullandım ama toplatıldığından dolayı artık içim onu almıyor hipp e geçtim çok memnunum, bebelacta kullandım kokusu çok kötü, golden goat keçi sütlü kullandım ama bebeğimde çok gaz yaptı onu da bıraktım en iyisi hipp bana göre
sarilale123 karahanl bende aynı senin gibiydim canım ama bağırsakları mamaya alışmaya çalışıyo. Buda çok normal. 1 2 haftaya düzene oturur. 5 gün mama değişimi kararı için çok erken
karahanl tahamommy 5 gün bir mamayı denemek için yeterli bir süre mi acaba yoksa biraz daha beklemeli miyim
tahamommy karahanl evet beklemelisiniz biz her mama değiştirdiğimiz de bebeğim 9 güne kadar kaka yapmıyordu ama sonrasında kendisi normal yapıyordu öyle alışıyordu vücudu doktora da danıştık kabız olmadığı sürece normal demişti, en az 10 gün alışma süreci var ama eğer fışkırarak kusuyorsa o zaman hiç bekleme
Ruyasekr2089 karahanl benim oğlumda aptamil içiyordu kabız oldu ve aşırı gaz yaptı şimdi hipp combiotik mama kullanıyoruz kakasını yapıyor ve gaz sorunumuzda çok çok aza indi çok şükür
sarilale123 karahanl baktınız ki bir iki hafta sonra hala sıkıntı devam ediyor o zaman tabii ki değiştirin ama çoğunlukla düzeliyor
Selim_Alparslan karahanl Aptamil Pronutra almıştık ama çok gaz ve karın ağrısı yaptı. Sonra SMA ya gectik oda bebegimi hep kusturdu. Hipp organik combiotik kullanıyoruz 3.aydan itibaren. Normal combiotik aldım denemek için oda gaz ve kabızlık yaptı. En iyisi Organik Combiotikmiş. Şuan 6 ay 10 günlük bebeğim seviyor. 🫶🩷
karahanl Selim_Alparslan sizce değiştirmeli miyim devam mı etmeliyim yarın 6. Gün olacak bu mamaya geçeli
sudeli4 karahanl ben ilk bebeğimde hep hipp combotik kullandım çok da memnun kaldım umarım şimdiki bebeğim emer ama emmezse yine hipp alırm
karahanl sudeli4 biz ilk doğduğunda kullanmıştık çok kusma yaptı fışkırır tarzda değiştirmek zorunda kaldık mecbur