hayat2 nevinbulyaman benim ikilide aynı bu değerlerde çıkmıştı fetal dna temiz çıktı ama serbest beta yüksek olduğu için ilerde tansiyon çıkabilir dye coraspirin başladı
supermoms nevinbulyaman ben ilk çocuğumda da yaptırmadım bunda da yaptırmadım doktorum önerdi ama çıkan sonuçlar kesinlik vermiyor gelen sonuç yanlış çıkabiliyor kendimi "hadi öyle değilse"dememek için boş yere üzmek istemediğimden gerek duymadım.Evlat bu öyle olsa da olmasa da Rabb’im takdir etmişse vardır bildiği🌸Tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinler 🤲🏻🤰🏻
nevinbulyaman @egeemomms bu doktor niye korkuttu beni bu kadar 😢☹️ Bu arada öngürüm var dedi cinsiyeti kız dedi 🥰
egeemomms nevinbulyaman ayy doktorlar öyle ya benim oğlumda da down sendrom riski var istersen aldırabilirsin dedi oğlum şuan 3 yaşına girecek hiçte bişeyi yok içini ferah tut canım💖 yaaa gerçekten mi çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin balım🤲🏻💖
Cansu424 nevinbulyaman artık illa fetal dna yapilsin istiyor doktorlar. Bende 32 yaşındayım yaş riskinden kaynaklı illa yaptır diyorlar bir kan vermek degil mi bu diyorlar. Bizim şuan bütçemize uymadığı için ben yaptıramıyorum. Detaylı ultrasona girdim pazartesi detaylı temiz çıktı.
nevinbulyaman @egeemomms valla bende anlamadım öyle net konuştuk korkuttu beni. Amin inşallah çok teşekkür ederim canım 🌸💕🙏
yakutfamilia Bu bir tarama testi tanı değil korkmayın Allah’ın izniyle bir şey çıkmaz. Doktor önerdiyse de yapın aklınızda kalmamış olur. İçinize sinmesini istiyorsanız birkaç doktora daha gösterin
Cansu424 nevinbulyaman ben biraz geç gordum kusura bakmayın 18-24 haftalar arasi yapiliyor ama doktorlar 21. Hafta en ideali diyor hem cok kucuk degil hemde cok buyuk olmuyormus
nevinbulyaman @yakutfamilia ben normalde Batman’da yaşıyorum İzmir’e ailenin yanındayım bi aydır haftaya salı Batman’a dönücem kendi doktoruma gösteririm bakalım o ne diyecek
yakutfamilia nevinbulyaman doktorunuz kim? Arkadaşım Kemal hocadan bahsediyordu baya iyi bir doktormuş
nevinbulyaman @hayat2 şuan izmirdeyim ailemin yanındayım bi aydır haftaya salı Batman’a dönücem kendi doktoruma aynı şeyleri derse yaptırırım