aysylmz95 12 martta 688 çıkan beta değerim ile gebe olduğumu öğrendim. 19 martta yani tam bir hafta sonra 3255 çıktı. İki günde bir tam iki kat artış olmamış. Takvime göre 6. Haftaya girdim ama kese görünmedi. Her şey yolunda mı sizce kızlar
rabia06rabia aysylmz95 artışı iyi bence iyi düşün iyi olsun bazen hemen gorunmuyo diyolar biraz daha bekle diğer gittiğinde gorunur
NobleMom aysylmz95 Endişelendirmek istemem ama az artmış ve bu haftada kese görmeliydiniz. Dış gebelik ihtimalinden bahsettimi doktorunuz? Eğer böyle bir durum varsa erken müdahale etmek gerekir 🙏🏻
hmyr61 aysylmz95 Bende 12 martta testle öğrendim evde salı günü kan verdim 1800 lerde çıktı ultrasonda kese gözükmedi vajinal ultrasonla baktı gözüktü ama daha 4 haftalıkmış son adet tarihimle uyumlu değil geç döllenme olmış sanırım 20 gün sonra tekrar gideceğim bence bir sorun yoktur kötü düşünme
aysylmz95 Karın ultrasonunda görünmedi vajinal ulrtasona henüz girmedim hiç ve hiçbir dış gebelik belirtim yok yine de olma ihtimali var mıdır doktorumla henüz görüşmedim
Samnur aysylmz95 her zaman her türlü ihtimali düşünmek lazım ama iyi düşün iyi olsun İnşallah sağlıklı olsun.
aysylmz95 hmyr61 geç döllenme herhangi bir sorun teşkil ediyor mu peki bilginiz var mı? İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız sağlıkla gelsin 💕
hmyr61 aysylmz95 Hayırlı henüz hiç bir bilgim yok bi kaç hafta sonra gittiğimde hala adet tarihiyle uyumsuz olursa o xaman soracağım bu sefer heyecandan bişey soramadım. Teşekkür ederimm hepimiz için öyle olur inşallah