prensannesi__58 Kızlar yumurtlama sonra sı geçmeyen kaşık ağrısı ıle gebe kaldığını öğrenen var mı ya çok stres yaptım asla günler gecmıuor daha bugün Dpo 6
Sss1947 prensannesi__58 belirti olabiliyor ama bunun en büyük nedeni yumurta içindeki kistler benim doktorum öyle dedi benim sağ kasık ağrım yumurtlama catladıktan sonra bile devam ediyor adete kadar kistim var .inş sizin belirtidir
Dilarasal2201 prensannesi__58 bende de öyle olmuştu hiç geçmemişti bulantım bel ağrım da vardı o ay gebe olduğumu öğrendim bende
buseklcaslan Benim yumurtlamadan sonra sağ kasıgımda ağrım vardı merdiven ınerken daha cok agrıyodu normalde de her yumurtlamam bıttıkten sonra kasık agrım olurdu ama bu daha farklıydı şiddettliydi 4-5 gün sonra test yaptım pozıtıf gördüm
prensannesi__58 buseklcaslan yumurtlamadan hemen sonra mı başlamıştı canım benım de öyle oldu bazen bı anda sızı vuruyor ama dolgunluk var hafıf bel ağrısı var
prensannesi__58 Sss1947 korkulacak bı kıst mı Pekı benım ılk defa oldu bu ay korunmayı bıraktık bu ay ortaya çıktı
Sss1947 prensannesi__58 doktorum çok küçük yumurtlama zamanı büyüp adete doğru küçülen kistlerden dedi korkulacak bişey yok yani çoğu kişide olabiliyor
prensannesi__58 Dilarasal2201 yumurtlamadan hemen sınra mı başladı sızınde bnm de catlama gördüm ertesı günü kaşık ağrım geldı ara ara vuruyor