Fatmanur12345 Fatmanur_0416 sıcak duş al çömelerek al gerekirse sonra bize güzel haber ver buradaki bayram şekeri senin bebis olucak
Fatmanur_0416 Fatmanur12345 bırakmıyorlar ki daha bişey içmeden bağladı nst bakıp bırakcam dedi oysa bıraksalar varya duş çömelme gidip gelme yapsam bu kadar uzun sürmez de işte beni dinleyen yok
1oglanannesi Fatmanur_0416 🙁Allah yardimcim olsun bacm bu doktorlarin ne umruna ya aciyi sanciyi çeken sensin 🥺 umarim tez zamanda dourursun biter bebeyinede kavusursun
hilalaselll4 Fatmanur_0416 benim de sancım çoktu suni verin hızlı açılma olsun dedim onlar dedi zaten sancın çok yüksek veremeyiz dediler inşallah bir an önce bebeğini kucağına alırsın💗💗
melegim91 Fatmanur_0416 Baş parmağın ile biraz müdahale etsen İnternete yaz perine masajı belki biraz uyarılınca daha farklı olur ben son 2 3 hafta her gün yapmıştım o masajı
Fatmanur_0416 melegim91 doktor kaç defa oldu uyarı verdi yok yani Allah’tan daha yeni geldi 4 cm e yakın dedi bakalım ne olacak
busrazeyd Fatmanur_0416 ben burda dokuz doğurdum dünden beri bekliyorum kiz inşallah sağlıkla bi avazda kucağına alırsın 🥰
Fatmanur_0416 busrazeyd ay sen bide bana sor perişan oldum yemin ederim takatim gücünm kalmadı aşırı yoruldum yaa
busrazeyd Fatmanur_0416 Allah yardımcın olsun canim inşallah kolay doğumun olur bende 9 gun oldu dogum yapali