bartulies Fatmanur_0416 açılma başlamadıysa wcde biraz ıkın açılma başlar yani bende öyle olmuştu ama başladıysa ıkınma 😂
Fatmanur_0416 bartulies başladı çok şükür 2 3 cm olmuş kaldırdılar yürü çömel hızlansın kendi sancım var suniye şuan gerek yok dedilerartık umudum kesilmişti çok şükür başlamış şimdi ıkınsam doğar mı 🤣🤣🤣
snycl Fatmanur_0416 Rabbim yardımcın olsun, kolaylaştırsın doğumunu inşallah🙏🏻 Sabaha alırsın inşallah kucağına
anneyimben123 Rabbim ni avazda kurtarsın suyun gelince daha cok agrı ceker sin kurudugu için iki Oglumdada suyum geldiği için gittim kaç saat sancı cektim ilk oglumda cok yoruldum ertesi gün artık gelmeyince sezeryana aldılar sağlıcakla al beşini kucagına
Fatmanur_0416 anneyimben123 valla bende aşırı yoruldum çok zor 🥲 inşallah en kısa zamanda geçer biter
Fatmanur_0416 snycl inşallah açılma dvsm etmiyorfuok şükür 1 saat önce baktılar 2 3 cm olmuş kaldırdılar yürüyorum çömeliyorum hızlı olur inşallah sadece beni aşırı zorlayan susuzluk o kadar susadım ki tarifi yok doğrayım kilolarca su içerim sanırım
vanilya_kokusu_ Fatmanur_0416 kıyamam sana aşkım ya bende sezeryandan önce okadar susadım ki içim yanıyordu ya
Fatmanur_0416 Busranur_mnts ya yok öldüm yemin ederim gücüm kalmadı Kur’an serum verseler yok o da yok su da yok öldüm ben resmenn artık gücüm kalmadı valla
ucuncugeliyo Fatmanur_0416 senin dogumunu takip ederken benim de sancilarim basladi. Bebis icimde o kadar zaman bekledi tam da tahmin ettigim gibi bayramda gelesi tuttu . İkimizde kolaylikla dogururuz insallah canim ❤️🤲
Fatmanur_0416 vanilya_kokusu_ benim normal doğum neden suya izin vermiyorlar anlamadım artık halim mecalim kalmadı sancılarım çok güzel diyor açılma aynı destek ver suni sancı ver diyorum yok ağrım çok fazla artık dayanamıyorum bişey yapamıyorlar ölcem
melegim91 Fatmanur_0416 Kuzum açılma çok yavaş ilerliyor ya belki olmazsa sezeryana dönebilir diye su vermiyorlardır. Sümmessebile yesserah ayetini sürekli tekrarla dilinden hiç düşürme bunu.Doğumu kolaylaştırmak için okunan bir dua mahiyetinde.Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle
melegim91 Fatmanur_0416 Amin aşkım hepimizden 🤲 dilinden düşürmeden devam et kolaylıktan bahseden ayet bu.
Fatmanur_0416 lala_666 iyi gibiyim ağrım çok var açılma 2 3 cm oldu ilerlemesini bekliyoruz bakalım am aaşırı yoruldum 🥹
hilalaselll4 Fatmanur_0416 Oyy daha doğurmadın mı 🥺🥺😢canım dana tavsiyem sancın geldiğinde az biraz ıkın korkma açılman çok çabuk ilerleyecek ben de öyleydim
ucuncugeliyo Fatmanur_0416 yok canim normalde benim ilk suyum gelir sonra sancim baslad ama bunda 15 dk de bi sanci gelmeye basladi su gelmedi daha o yuzden henuz gitmem hastaneye