atanamayansokrates Arkadaslar, Mamak devlet hastanesinde doğum yapan var mı? Doktorları, hastane ortamı nasıl?Tavsiye eder misiniz? Ben şehir dışından Ankara’ya gidicem doğum için ama öncesinde size bir sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim ❤️
haticedn atanamayansokrates dogum yapmadim daha yeniyim ama yapan kisilerle konustum hepsi o kadar memnun ki tugrul hocaya takipliyim onu cok övüyorlar eli çok hafifmis bide ebe okuluna falan yazıldım o kadar guler yuzluler ki yarim saat oturduk sohbet muhabbet ettik 😂
minikbebegim06 atanamayansokrates ben orda doğum yaptım öncelikle 37 haftadan önce olursa doğum başka hastaneye sevk ediyorlar çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersiz kalıyor onun dışında eğer normal doğumsa doğumhanede olduğunuz odada doğum yapıyorsunuz yatağınızı doğum yatağına çeviriyorlar doğum yaptıktan sonra tekrar normal yatağa çeviriyorlar odalar tek kişilik duş tuvalet dolap vs var içerde sürekli temizlik yapılıyor merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz 🌼
atanamayansokrates haticedn yaa bu yorumunuz o kadar rahatlatti ki beni❤️ bende Tuğrul hocadan randevu aldım haftaya, eğer memnun kalırsam sürekli devam etmeyi düşünüyorum 😌 çok teşekkür ederim ❤️
atanamayansokrates minikbebegim06 öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim ❤️ benim sezaryen olacak, herhalde 39. Haftada olur doğum. Şeyi merak ediyorum birde, acaba sezaryen de falan kendi takipli olduğumuz doktor mu giriyor ameliyata? Doktorların ilgisi nasıl? Bunları merak ediyorum🙂
minikbebegim06 atanamayansokrates rica ederim Eğer acil bir durum olmazsa su gelişi vs o şekilde acil gitmezseniz takipli olduğunuz doktor girer sezaryene doktorlar genel olarak iyiler ılımlı hepsi hemşire ve ebeler de öyle
atanamayansokrates minikbebegim06 çok sevindim şuan. Son bir sorum daha olacak kusura bakmazsaniz, refakatçi olarak eşimiz kalabiliyor mu?
minikbebegim06 atanamayansokrates ben doğum yaptığımda kalamıyordu sonra anne bebek dostu oldu hastane kalabilecek falan diye söyleniyordu ama bilmiyorum tam olarak çünkü doğumhane ve hasta odaları aynı yer olduğu için ne yapılıyor şuan onunla ilgili bilgim yok gidince gebe okuluna mutlaka uğrayın Eda hemşire var ona detaylı sorarsınız bu durumu ☺