selo48 Kızlar 15 haftaya geldik çok şükür . Aklımda bir kaç isim var uyumlu olsun da istiyorum . Varsa önerileriniz buyurun 🥰🌸
merve_tp selo48 Lina Liya çok daha hoş Liva birazcık ağıza oturmuyor gibi geldi bana. Luna-Lena da çok hoş. İsminde L harfi olması bebişlerin hoşuma gidiyor💕 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
gebeyimgebesin selo48 bende 15 haftalık ikiz gebeyim 13.haftada doktor değişebilir ama ikiside kıza benziyor dedi. Ben Ada-Afra düşündüm tabi eşime falan söylemedim cinsiyet netleşmediği için
gebeyimgebesin selo48 benimkiler çift kese çift plesanta çift yumurta gibi dediler ama net bir bilgim yok. Ayrıntılı ultrason zamanı perinataloji kesin söyler diye umut ediyorum
hivdaagungorknt selo48 cinsiyet ne zaman belli oldu acaba bende 15 haftadayım ama daha küçük belli değil denildi devlet mi özelde mi öğrendiniz
selo48 hivdaagungorknt ben özel kliniğe gidiyorum canım 13+1 de detaylıda doktor ikisi de %95 kız dedi o gün Fetal dna da vermiştim 14. Hafta içinde sonuç gelince kız oldukları doğrulandı