rvsss Kızlar yarın tam 40 haftalık olacağız bugün dr artık iki günde bir gel nst icin dedi. hafta içine kadar sancın kendiliğinden gelmezse suni sancıyla doğumu başlatırız 41de dedi. suni sancının hep zor olduğunu duydum korkuyorum açıkcası
rvsss rvsss 1 haftadır yapmadığım şey kalmadı sancım gelmiyor muhtemelen önümüzdeki haftaya kadar da gelmez gibi hissediyorum tecrübeliler aydınlatabilir mi şu suni sancı meselesini😢
sakaryamm54 rvsss Canım 8 saat suni sancı alıp doğum yapan biri olarak söylüyorum korkma doğum zaten acılı bişey ama dayanılmayacak kadar değil ilk oğlum kendi sancımla ikinci oğlum suni sancı ile doğdu arada fark yok denecek kadar az. Tek avazda kurtul sağ salim inşallah
Busraaaakkk rvsss Bende yarın 40 oluyorum, doktorum bayramda sancın kanaman olmazsa kontrol için pazartesi gel dedi. Bekliyorum hala, suni sancı henüz gündemde değil bizde
eminaas rvsss benim ilk doğumdu 13 saat suni sancı çektim ben çok zorlandım belki benim ilk doyumdur diye gözünüzü korkutmak istemem
rvsss sakaryamm54 amin inşallah nasıl bi acı düşünmeden edemiyorum regl ağrısından bile acillik olan bi insanım onun kaç katı olabilir ki diyorum kendi kendime gözümden çok büyüttüm galiba
Zeynepefem sakaryamm54 ay benimde ilkinde suniydi ikincisi kendi sancim oldu ama arada dağlar kadar fark vardı sunide ölmek istiyordum o derece ama kendi sancimda adet sancisi gibiydi
rvsss Busraaaakkk bana direkt sonraki cumaya kadar gelmezse 41i doldurmayı beklemeyiz artık risk almış oluruz suni sancıyla başlatırız başlamazsa en son seçenek sezaryen olur dedi🥹
betuldurmaz09 Busraaaakkk bende yarın tam 40 hafta oluyorum yarın öğleden sonra nstye gideceğim sancı çıkmazsa pazartesi görüşelim dedi doktor birde dünden beri belden kasığıma ağrı atıp duruyir ama düzensiz baya
rvsss eminaas korkutmak istemem demeyn zaten korkuyorum 😂😂 benimde ilk doğum olacak inşallah 41e kadar gelir sancım
rvsss Zeynepefem genelde bunu diyolar kendi sancın daha az ağrılı oluyormuş acı eşiğiniz düşük mü acaba belki ondandır
1cey rvsss normal sancın daha iyidir bence, suni aldım ama açılmam olmadı, ama dayanılmayacak gibi bir şey değil regl ağrısı gibi başlıyor, eminim normal sancı da zordur 🌸
1cey rvsss suni ise yaramadı bende açılmam olmadı, kaç saatini tam hatırlamıyorum ama gece 3de gittiğim hastanede ertesi gün akşama doğru doğum yaptım, sezeryan ile
ysmn08 rvsss sunı sancı ile doğum yapmıştım suan 38+6 yım kendi sancım ile gelmezse suni sancı ile normal yapmayı düşünüyorum yarın doğuma alacağız deseler gideler suni sancı da sadece son dk larda acı fazla olmuştu 10 sn de bi sancı falan giriyodu o zaman diliminde de doğumun geldiğini demişti ebeler ve catala alınıp suyumu patlatmışlardı doğum kolay geçmişti uzun sürmedi inşallah bu doğumumda kolay gecer hepimizin inşallah
Busraaaakkk betuldurmaz09 O bende 1 haftadır var canım, regl olmadan önce bi bel ağrısı tutar ya aynı öyleyim kasıklarıma vuruyor ama düzenli bi sancım olmuyor. Bekleye bekleye stres oldum vallahi