Ozlemmm3535 buketdeniz19 Sanırım negatif ama C cizgisinin böyle cizik çıkması tuhafıma gitti test bozukmu daha önce başın gelen varmı ?
kucukedipatisi Ozlemmm3535 olabiliyor boyle bozuk degil. ama bu standart gebelik testi mi? regliniz gecikmediyse daha hassas testleri kullanmanizi oneririm
buketdeniz19 Ozlemmm3535 bozuk hibi canım erken gebelik testi yap onlarda çıkıyor bunlar beta yükselince algılıyor
Ozlemmm3535 kucukedipatisi benimki miratech standart kaset test evde birtek bu vardı reglime 2-3 gün var erken mi sizce
Ozlemmm3535 kucukedipatisi benimki miratech standart kaset test üzerinde ultra hassas yazıyor ama daha önce bir gebelik elde etmediğim için bilmiyorum ne kadar hassas olduğunu evde birtek bu vardı reglime 2-3 gün var erken mi sizce
kucukedipatisi Ozlemmm3535 erken gebelik testleri idrardaki hcg hormonu 10 ve 10dan yukariysa olcebiliyor. ama bu standart testler 25ten basliyor. supheniz varsa predictor early erken gebelik testi alin eczaneden. standart olanlar regl gecikmesiyle yapiliyo
kucukedipatisi Ozlemmm3535 tamamen idrarinizdaki hcg hormonuna bagli. ya da gec dollenme olduysa da henuz cok erken olabilir. regl gecikmesiyle tekrar denersiniz. umarim cift cizgi gorursunuz ❤️
Ozlemmm3535 buketdeniz19 bana da öyle geldi canım bakalım eğer ki regli olmazsam tekrar yapacağım teşekkür ederim
kelebegim123 Ozlemmm3535 reglime 5 gün varken güvenilir marka bir testle öğrenmiştim Öğrendiğimde 3 hafta 2 günlüktü bebek
sultandlgc Ozlemmm3535 reglimem3 gün vardı ben 7 gün erken gösteren almıştım bende negatif çıkmıştı. demek kişiye göre değişiyor
sultandlgc reglden 3 gün önce yapmıştım negatifti. regl 1 gün geçtikten sonra tekrar yaptığımda pozitif çıkmıştı. moralini bozma ve sabret regl 1-2 gün geçince tekrar yap umarım istediğin sonucu alırsın 🙏
Ozlemmm3535 sultandlgc ayyy inşallah bende de öyle olur 🥹 sabah sabah o kadar modum düştü ki Rabbim nasip etsin inşallah
serenss Ozlemmm3535 bazısı erken yumurtluyor adet günü gelene kadar bebek yerleşmiş oluyor erkenden öğreniyor. Bazısı geç yumurtluyor bebek yerleşene kadar ohooo adeti gecikiyor ancak öyle pozitif görebiliyor. O yüzden herkesin farklı tabi…. Ben 4 gün kala çoook silik görmüştüm adetin 12. Günü yumurtlamıştım ama
Ozlemmm3535 serenss ben de ovülasyon testi yapmayı bıraktım uzun zamandır bakalım inşallah regl olmam tekrar test yaparım çok teşekkür ederim 💘