Deleted33000 Alya05 grip oldum ama üç gündür iyilesmedim hiç bugün doktora gittim de antibiyotik verdi artik
kartanesi___ Deleted33000 Aaaaa aaaaa bu kadar kişi arasında yoğuuummmm🫣hemen takipten çıkmalıyım 🤣🤣🤣🤣
Deleted33000 kartanesi___ ay ben seni yerim cağnim ferhundem kız kafam yerinde değil çok hastayam ben ölirem😅😅😅
lala_666 beautiful_ yaaaa kalbimmmm gel gel yeminle başım gözüm üstüne kız 🥹🥹🥹sizi çok seviyom valla iyiki tanıdım bu forumda olan güzel kalpli kızları🥹🥹
kimchikimdi erikarpuz Sayın moderwtorler olarak post sabitlemenizi bekliyoruz efenim kim açarsa artık orada toplasalimmm🥹🌸😂
hd_d Alya05 hahahaa🤣 evet evet bende öyle düşünerek çocuklara farkli aldm misafirlere de fondante alirim bugün bi gidem bakem😅
Alya05 hd_d fondante de güzel 😋. Aman zaten kalan hepsini kahve önünde yeriz hahahahhajahaajhaha burda da bol bol paylaşırız şekerler bitmene kadar hajahajahahah
kimchikimdi LadyX Oy aşkım etiket atamadım sana özür dilerim🥹 Senin yılbaşı ağacı fotondan sonra bayram hazırlığını düşünemiyorum hemen koşa koşa Eymeni alıp geliyorum 😂😂🌸