MadameTussauds Herseydenbiktim Bende sana karsi bos degilim bacim sjsjsjjs 😂😂😂 ayy hic giremiyorum buralara yaaa cok aglak bir bebisim var kizzz ota b*ka agliyor 😂🥹
Herseydenbiktim MadameTussauds Minik kolik🥹 Aşkım benim vize yok sen gelirsin 😂 Sen nasilsin bitanem konuşamıyoruz, her şey yolunda inşAllah 🐣
hd_d Herseydenbiktim Sıraaa bendeeee @Herseydenbiktim ayy şekerin nee😅 @Deleted33000 yatılı bile kalablrm ahahha @eslem2121 senin dediğin sekeri yemeye geliyorum merak ettim😅 @penbe_karisi şekerlerin çikolatalı mi bacimm🙈🤭 @LadyX eceleri hazırla geliyorumm😅 @Bu0 @beautiful_ @Alya05 octavyaları hazırlaaaa geliyorumm🤣 @Havin49_ @QueenBahar_ @kartanesi___ şeker olarak prensesi yemeye geliyorum😅🫶
eslem2121 Alya05 evet çok yakınız bizm burda otobüslerde geçiyor tam kapı önünden sen bizim sitenin önüne bıraksınlar reyyanımı unutma alya ile minayıda tabi 😘
Bu0 Herseydenbiktim oyy kuzum benim bende sizlerle bir bayram geçirmek isterdim etiket yapmayı bilmiyorum yaa zaten 4 kişi var biri sen biri eslem biri zeynep biri elisa sizi çok seviyorum ❤🥰