myangelson beautiful_ bizim keşkek tavuklu oluyor canım buğdayı haşlayıp dövüp içine tavuk suyu tuz karabiber tereyağ ve didiklenmis tavuk atarız ben bayılırım 😅
kimchikimdi Cukulutalisalep Ettim aşkım bazen gelmiyor bildirim istersen tekrar yapim sayısından da fark edersin zaten
marlam sevacano evet biraz erken anne oldum ama olsun onunla beraber büyüyecem 🫣🫣 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benimde oğlum 7 Nisan’da yaşına girecek
sevacano marlam İyi yapmışsın ben de 23de evlendim ama pişmanim daha erken bebek yapmadiğimiza insanin yaşi geçince anliyor inan çok iyi bir şey bence . Allah bağışlasın canım 🙏🏻 Benim de Rabbim nasip ederse oğlum olucak yazınca bile tuhaf oldum 🥹❤️
Deleted33000 eslem2121 amin canım yani bu ara bırak gezmeyi bir gece deliksiz uyusam benim için lüks artık😂😂
marlam sevacano ama bak bazen şey diyorum insan erken çocuk yapmamalı hayatını yaşa saydım ama bazende iyiki diyorum sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım 🥰😘
eslem2121 Deleted33000 bnmde öyle dün 5 e kadar axildeydim valla annem sağolsun çocuklara bktı uyudum 😂
sevacano marlam Evet orasi öyle ben artik gezmek istemiyorum o kadar tatil gezdik ki bıktım artik evde zaman geçirmeyi çok seviyorum . Çok teşekkur ederim inşallah 🤲🏻
kimchikimdi marlam Orada kimseyi tanımıyorum diye katilamiyordum konuşmalara biraz gergin gibi ortam 🤷🏻♀️
kimchikimdi beautiful_ Ay şimdi nasılsın askim hareket etmemesi normal çikolata falan ye yoruldun bide bayram dolayisiyla