Herseydenbiktim Günaydın güzelllerrr güzelli annellerrrr🫶🏻🎉🎉 Şimdiden iyi bayramlar, eskisi gibi neşeli huzurlu bayram günleri diliyorum herkese💖 Evetttt asıl soruya geliyoruzzzz Buradan kimlere gitmek isterdin, etikettttleyeliimmm🎉🤪🌸💖
aslmoms Herseydenbiktim Günaydınnnn bu bayram kendimi izinli sayıyorum. Kimseye gidemiyorum hastayım 😁 Diğer bayrama bakacağızzz
Herseydenbiktim Herseydenbiktim @bebeklerim__ @demirrleydi_ @myangelson @tahamommy @Yazmelegi_ @sevaldqn1 @Gokturkmom_ @ppmerlina @GirlandBoy_Mom @kurkmantosuzmadonna @[silindi] @Blueeberryy @Deleted33000 @aybalasmom @QueenBahar_ @kubos_ @asil15 @MadameTussauds @ikiprensesannesi___ @hd_d @Baklavaseverim @eslem2121 @Elisa0110 @Havin49_ @bsrbrkysr184_ @vanilya_kokusu_ @busra34__ @aselinannesi38_ @kartanesi___ @sevimlipandahii @Bu0 @osimdiannee @Perla_ @beautiful_ @saziment @Selim_Alparslan @Alya05 Ay sonunda doğru düzgün etiket yapabildimm. Unuttuğum varsa özür askolarr🥹💖
erikarpuz Herseydenbiktim @aysgl330633 bayram menüsü harika😂 şaka bi yana herkesi bi görüp bayramlaşmak isterdim, bayramda bi kuyruk yapalım da bayramlaşalım hep beraber shshshsh
beautiful_ Herseydenbiktim hayırlı bayramlar Aşk ❤️ @Herseydenbiktim @bsrbrkysr184_ @vanilya_kokusu_ @Deleted33000 @eslem2121 @hd_d @Gokturkmom_ @ikiprensesannesi___ @kartanesi___ @kahvesever__ @QueenBahar_ @annekiz6141 @Elisa0110 @LadyX @Havin49_ @lala_666 @Alya05 @060436 @saziment @myangelson @demirrleydi_ @kurkmantosuzmadonna Hepinize gelmek istiyorum 😂❤️ Unuttuğum varsa özür dilerim 🥺
Herseydenbiktim aslmoms Ayy çok geçmiş olsun hayatim, iyi ol da sonra gidersin 🥹 Kafanı dinle bayram kalabalığı zor oluyor🌸🫠
Herseydenbiktim erikarpuz Sayın moderwtorler olarak post sabitlemenizi bekliyoruz efenim kim açarsa artık orada toplasalimmm🥹🌸😂
aysgl330633 erikarpuz sağol canım sen etiketlemişsin beni gel bu bayram beraber olsun kimse yok zaten🤣🤣🤣
annekiz6141 beautiful_ Ayyy gel valla biz ailenin en kucukleriyiz eşim de bende öyle bize kimse gelmez bi 2023 te ayagimi kırmıştım arifeden 1 gün önce o zaman herkes bize gelmişti 🥺🥺🥺 iyi bayramlar bebişlerim hepinizi çok seviyorum çıkın çıkın gelin 🌸🌸🌸😍😍😍🥰🥰
beautiful_ annekiz6141 valla keşke öyle bir imkanımız olsa koşa koşa gelirdim ❤️ Sanada iyi bayramlar kuzum Birdahaki bayram 4 kişilik ailende güzel geçirmeni temenni ediyorum bizde seni çok seviyoruz ❤️❤️😍🥰
mervekalkann Herseydenbiktim günaydın🌸 Herkesin işi gücü var ayol kimseye gitmezdim benimle mi uğraşacak insanlar bir de çoğunun bebeği var 🤪😂