Funda_Mersin Selam Arkadaşlar ben şu an 25 haftalığım ve Doğumumu Amerika’da yapacağım. 33. Haftada yola çıkacağım fakat eşim 38. Haftada gelebilecek yanıma. Kız bebeklerin erken geldiklerini duydum bilgisi olan var mı ? Eşim olmadan Doğum yaparım diye Biraz tedirginim açıkçası :(
Fison Funda_Mersin benim 3 kızım var hepsi 39 un içinde doğdu hayırlısı olsun belli olmuyor böyle şeyler kimin oğlu erken geliyor kiminin kızı canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar yani
Yalinn8 Funda_Mersin canim cinsiyetle erken ya da geç dogumun bi alaksı yok ki, erken gelicegi varsa da 40 haftayı goruceksen de cinsiyete bakmaz😉
Umutbatum Funda_Mersin arkadaşımın kızı 42. Haftada geldi canım doğum işi bebeğe kalmış birşey ne zaman gelmek isterler bilemeyiz,😊
ipeksi Sakin oluuuun, öyle birşey yok kızlar bu Doğum işi eğer herşey yolundaysa yumurtanın döllendiği güne bağlı onu da biz bilemiyoruz tabi ki. 3 yaşındaki kızım 40+4 te doğdu zaten yurt dışında sezeryan yok denecek kadar az o yüzden zamanı gelince gelir, stres yapmayın. Güzel doğumlar olsun