Fatmanur_0416 ozdemirayca uygulamaya göre son 5 bakalım bu gidişle biz daha çok beklicez 🤣 sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🥰
serenay35 ozdemirayca uygulamaya göre 84 Sezaryen olacağım için 70 diyorumm gebelik şekerim var bide ne olacağımız belli değil
aycabrk06 Son 76😊😊 ama bebeğim ultrasonda 1 hafta önden gidiyor o yuzden tam bisey diyemiyorum ne zaman gelmek isterse artık 😊😊
memmedova_24 Maviice amin canm benim her hangi bi belirtilerin varmı yoksa sende benim gibi tik yokmu?🫣😂
beautiful_ ozdemirayca sağlık ve sıhhat ile kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ❤️ bizim 136 günümüz kaldı ❤️
memmedova_24 ozdemirayca evet ya gözüm yollarda kaldı paşam bi rahat çıktı gelmek gibi bi niyyeti yok 🤣😭🫢
Zehraumut zelsi 38 den sonra alıyorlar kuzum sezeryane devlet takipliysem istediğin güne almak biraz zor oluyor özelse veriyorlar istediğin güne ben o yüzden 6 Mayıs istiyprum bakalım
meze6378 bastas ben geçen hafta gittim benim bebiş biraz zayıf 2635 çıktı bugün gidecem inşallah biraz kilo almıştır veeee maalesef benimki iki defa kordon dolamis boynuna