Aslanaslan Kızlar rutin kontrole gittiğim doktorum marsada ama ben ilk dogumu balcalida yaptm çok memnundum çalışanlardan marsayi eskiden tavsiye etmiyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum tavsiyeleriniz düşünceleriniz neler teşekkür ederim
aleyflx Aslanaslan lanet Mars’a tavsiye etmem çok kötü trawma kaldı bende hayvana bile merhamet ediliyor o ebeleri Allah kahretsin hem çocuğum hem ben canımızdan oluyorudk
Sevdece Aslanaslan bende ilk dogumu balcalida ikinciyi şehirde yaptım. Sehir berbattı keske balcalida yapsaydım diye düşünüyorum hala. marsayı bilmiyorum ama memnun olduğunuz yerden şaşmayın bence 💆♀️
Aslanaslan aleyflx ayy geneli öyle diyor yoksa hiç niyetim yok doktorum da marsayi tavsiye ediyo gerci nerden bilsin ebeleri filan çok çok geçmiş ne zaman yaptınız orda dogumu
aleyflx Aslanaslan 1 yıl önceydi ama orda yapmadım imza atıp özel hastaneye geçtim bebeğimin boynunda 3 tur kordonla bana normal doğum diye zorladılar bebek kanala yamuk girmiş inememis kanala boguluyormus
Aslanaslan kemalefe selim buyukkurt prof. Zamanında balcalida görev yapıyordu ilk dogumumu yaptm tecrübesine bilgisine hayran kaldm
kemalefe Aslanaslan Ordaki doktorlar iyi bilgili de normal doğum yapacaksan bu hastanede yapma annemden Bana bir travma kaldı sezaryen iyi geçiyor ama doğum yapacaksan şehir hastanesi en iyi seçenek
kemalefe aleyflx annem odada doğum yapmış arıyorum doğum başladı bir gidin bakın diye ilgi sıfır sadece doktorları iyi doğum konusunda sınıfta kaldilar
Aslanaslan aleyflx ayy daha neler ya 😱 Çok geçmiş olsun bir arkadasimda çok kötü bir şekilde anlattı senin gibi imza atıp çıkmış ozele
Aslanaslan kemalefe sehiride çok begenmiyorlar hatta bende kaldm üç gün sancım vardı acilmam olmamıştı enfeksiyon kapıp eve gelmiştim eve geldiğim gun ateşim 40
Aslanaslan aleyflx sanırım yine balcaliya gecicem enson balcalı dogumhanesi Yüreğir devletteydi acaba hayla orda mi