ozlmozrdl Tansiyonum 14’e 9. Bunu yaşayan var mı böyle devam ederse daha erken doğuma alabiliriz dedi doktorum. Geri düşme ihtimali var mı acaba yeni öğrendim bol su içiyorum falan ama aynı gibi :(
maviiiss ozlmozrdl benimde son zamanlarda öyle yüksekti ve tam 37+1 de 14-9 çıkınca doktor hemen aldı sezaryana çünkü gittikçe yükseldi Bi sıkıntı yaşamadım ben korktum bebek küveze Girer falan diye ama girmedi sağlıklıydı Bekletirsem ölü doğum olsbilir falan dedi
Cnbyyyyyyyy ozlmozrdl aynı durumu yaşadım doktorum kesinlikle hamur işi vetuz. Yok demişti birde sıklıkla tansiyonumu sürekli takip etmemi söylemişti bunlara dikkat etmiştim
sarilale123 ozlmozrdl tansiyon ilacı başladımı peki. Benim 3. Trimesterdan sonra tansiyon sıkıntım çıktı. Doğuma gidene kadar günde 5 alfamet içiyordum. Çok şükür 40. Haftayı tamamladım. Bebeğimi de normal doğumla sağlıkla kucağıma aldım
2bebisannesyim ozlmozrdl 27 haftamda 16.8 tansiyonum vardı bebegi aldirmamiz lazım denildi imza vermedim yatasım yapıldı hastaneden bj gün sonra çıktım yememe içmeme yürüyüşe hwrseye çok dikkat ettim 40+1 de doğurdum ama ekstradan alfamed ilaç kullandım ara ara yükseldi ama stres falan yapmadım sizde stres yapmayın dikkat edin ins düşer sağlıkla bebisi kucağınıza alirsiniz
rumeysa_ttkrky16 Alfamet vermediler mi ben gebeliğimin başından beri ecopirin ve alfamet kullanıyorum tansiyon dengeleyici benimde 14. 9 olabiliyo 31.+4 gunluguz
yaseminya ozlmozrdl ne yaptınız acaba,düştü mü tansiyonunuz?ilaç filan kullanmaya başladınız mı?ben de 38. Haftamdayım,1 haftadır 13-14 arası.tahlilde sorun çıkmadı.2 defa 14 biraz geçti,😕canım çok sıkılıyor bu duruma