mehmetselimannesi Kizlar 28+5 teyim ve bebeğim için hava nemlendirici almak istiyorum Haziran da doğumum var aldığınız kullandığınız veya almayi dusundugunuz markaları yazarmisiniz? tecrübelerinize ihtiyacım var 🥲🫠
clementine16 mehmetselimannesi xioami kullanıyorum nem modunda ayarlanan moda gelince sakin modda devam ediyor. Biz gece 4-5 gibi otomatik kapanma ayarladık. Su hacmi de 4,5 litre uzn gidiyor. Telefondan kontrol edilebiliyor
-Papatya33 Sinbonun almistm ben çok memnunum.. çok pahalı birseye gerek yok. Ama arastirdgimda soğuk havanın daha iyi olduğunu okumuştum bende soğuk hava verenden almistm
-Papatya33 mehmetselimannesi Görüntüsünu internette buldum bu benmki. Soğuk hava veriyor ve 3 derecesi var. İlk calstirdigimda en yüksek derecede çalıştırıyorum hasta olan varsa yatarken 1 dereceye alıyorum sabaha kadar calsiiyor ara ara kalkıp bakıyorum fazla olmuşsa kapatıyorum hemen. Yoksa yatana kadar yüksek derecede çalıştırıp kapatınca bile yetiyor sabaha kadar.
beraydogru mehmetselimannesi https://app.hb.biz/dtv1vI849ui2 link ekledim umarım açılır ayrıca çok sessiz çalışırken mavi ışık yanıyor gece lambası gibi bilginiz olsun haznesi geniş 2 yıldır kullanıyorum bir problem yaşamadım 🤗
-Papatya33 mehmetselimannesi trendyoldan almistm ama şimdi baktm benm model yok satışta 4bucuk yıl oldu alalı.