asya0601 _mrvsyrm 36+3 te gelen oğlum 😁 bende hiç beklemiyordum gelmesini ama kıza erkeğe bakmıyor gibi
soratesla _mrvsyrm Sağlıklıysa bi sıkıntısı yoksa bebeğin bir şey olmuyor. Sadece sarılık için küveze alıyorlar. 36+3 benim oğlumda çok şükür bi sıkıntısı olmadı yoktu. Sadece bu ihtimale karşı anne adayına ciğer geliştirici vuruyorlar.
asya0601 _mrvsyrm bizim olmadı çok şükür küvez süreci falan yaşamadık sarılık oldu eve geldikten sonra sadece
gmzaslncll kubraturkkoc benim annemde aynen böyle söylüyor , 38+5 im ama artık gelsin istiyorum tahammülüm kalmadı artık 🤦🏿♀️
mervenur09_ _mrvsyrm ilk oğlum 40+4 ikinci oğlum tam 42 de geldi bakalım bu ne zaman gelicek sevmediğim tarafı bu işte çok geç olduğu zmn iyice ödem oluşuyor 🥲
soratesla _mrvsyrm 36+3 haftalıkken dünyaya geldi oğlum. Her bebek birbirinden farklı ve gelişimleri de öyle. Bi bakarsın 40 haftaya kadar da bekler. Tamamiyle bebişlerimizin bileceği bi durum 🫠☺️
Gecekusu42 _mrvsyrm inşallah doğrudurda benim sabırsız oğlanda biraz bekler şuan 34+2 haftadan ve hastane odasından yazıyorum🙋🏻♀️🥲