20’lerden 30’a ışınlanmış gibi hissediyorum şuan zaman hem çok hızlı hem çok yavaş 🥹 planlı sezeryan olacağı için 38+4 gibi doğar diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa yani o tarihi isteyeceğim doktorumdan 🙈
Bu arasa yakın haftalarda olanlar hastane çantası vs hazırladınız mı? Veya ne zaman hazırlayacaksınız? 🧐
Benim 2. Gebelik ilk kızım 16 aylık ve herşeyi duruyor doğal olarak o yüzden yenidoğan dönemi herşeyimiz tam ☘️ ikinci kızım geliyor bu arada 💕 yenidoğan dönemi sonrası için ilk kızımla uymuyor o yüzden alışveriş şart sonrası döneme onu da doğduktan sonra gelişimine göre alırım diye düşünüyorum 💭
Şimdilik ablasının odasında yerimizi açtık ablasından kalan tüm kıyafetleri çıkarttık düzenledik sadece yıkanıp ütülenip valize ve dolaba girecekler 🐥
Kendime de 3 takım pijama aldım yine evde ilk kızımda sadece hastanede kullandığım iki takım var zaten onları da kullanırım hastane için terlik aldım crocs tarzı depend vs vs benim de eksiğim yok gibi sadece herşey yıkanıp ütülenip yerleştirilecek bir tarafım 32. Haftaya kadar tamamla her gün daha da ağırlaşıyorsun diyor diğer tarafım amaan 34-36 arası tamamla yavaş yavaş eksik yok zaten diyooor ayyy sizler neler yapıyorsunuz alışverişler tamam mı? Hastane çantaları tamam mıııı? 🙈