almakay Kızlar nasılsınız ne gibi belirtileriniz var sanki göbeğim aşağı inmiş gibi geldi bana daha tam hazırda değilim 🥹
ilaydaltan almakay 34+3 olduk. Hazır herşeyimiz aşağı indiğini farketmedim ama aşırı baskı var alt tarafımda 2. Gebeliğim tetikteyiz
Nurhavvaa almakay ben de tam 35 haftalık oldum birkaç gündür kasılmalarım artıyor karnım sık sık sertleşiyor ara sıra belime ağrı giriyor erken doğacak diye korkuyorum
melyyssa almakay 35+2 karnım ara ara sertleşiyor. Bel ağrıları ara ara yokluyor😭 birde adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor. Pilates topuyla rahatlıyabiliyorum anca.
rumello Karnım çok sık sertleşiyor tekmeleri çok güçlü hareket ettikçe kasıklarım ağrıyor ama daha beklemiyorum doğuma dair bir belirti
Momybus melyyssa ben de 34+3 oldum bugün bebiş bi hafta önden gidiyor ama hala dönmedi bugün adet sancısı gibi sancım var belime vuruor rabbim hayretsin inşallah
melyyssa Momybus koltuğa dizlerini koy kol dirseklerini de yere koy biraz bekle bence bu etkili oluyor. Ben 28. Haftalarda youtube egzersizleri yapıyordum, dönmesi için ayrı bişey yapmadım ama etkili oldu galiba 30 dan beri baş aşağı çok şükür.