uzunlar 40 hafta olup normal doğumu bekleyenler ben bir sürü şey yapıyorum ama tık yok yerini çok sevdi herhalde bizim kız sizde durumlar nasıl
kubraturkkoc uzunlar bende 39 oldum gelen giden yok 🤷🏻♀️ Bence yapılanlar işe yaramıyor, belki doğumda faydası vardır ben öyle düşünüyorum
yildizavlak uzunlar bende 39 oldum tık yok ama artık hareket de edemiyorum baskı da çok yoruyor artık ne yaptıysam başlamıyor bir türlü vakti zamanında sağ salim gelsinler inşallah
betuldurmaz09 Ecrin_47 bende cuma günü tam 40 hafta oluyorum ama daha bisey yok ara ara belden kasığıma vuran ağrı dışında bisey yok birde afedersiniz büyük tuvalet ihtiyacım varmış gibi his var sabahtandır
uzunlar betuldurmaz09 onlar bende de oluyor ama doğum sancısı yok daha malesef Rabbim kolaylık versin inşallah
ucuncugeliyo uzunlar bugun 40 haftalik olduk asla gelme gibi bi dusuncesi yok bebegin. İcimde kalacak diye korkuyorum 😅
uzunlar ucuncugeliyo vallahi sabah NSTye girdim sancılar 40 larda falan çıktı hep doktor 5 dakikaya 1 düşerse sancıların acile gel dedi suyun gelirse kanın gelir acile gel dedi yoladı öyle ama sancılarım devam ediyor
kbraast uzunlar telaş etme elbet doğacak benim kızım 40+6 da doğdu zorlamasak 42 iyi de bulurdu bence. Nstye gir düzenli olarak herşey yolundaysa doğum için seni acele ettirmelerine izin verme
kbraast uzunlar Meryem otu yazmışlardı buraya suyun içine koyuyorsun açılmalar başlıyor . Doğum bitince de suyun içinden mutlaka alman gerekiyor . Burda geçmiş konuşmalardan araştır be denemedim ama faydasını gören çok olmuş