Tubish8709 Fatossngr bi an bnm gibi biri yok sandım. 😂44ile başladık su an 60😂35.hafta. En çok ben almışım herhalde zayıf hamişlerin içinde 😊
Setenayyy Btl41 benim son aya kadar hic anlaşılmıyordu inanmıyorlardı bile son ay birden aldım simdi son gunlerim yine biraz zayıfladım belki sende son aylar alırsın sıkma canini 😂
Kahramanlar Gebelik bitince kilo çok kalmıyor ilk hamilelik 37 kilo ile başladı 53 ile doğurdum İkinci hamilelik 45 ile başladım 56 ile doğurdum Üçüncü gebeliğim 45 ile hamile kaldım şimdi 53 kiloyum 29 haftalık hamileyim
ayseturk Kahramanlar merhaba 💁🏻♀️ Benimde ilk gebeliğim ve bende 42 ile hamile kaldım 20. Haftam ve hiç kilo almadım.sadeve karnım çıktı o kadar. Son aylar da mı aldınız sizde
Tbaablyy23 Btl41 ayy eve 60a kadar cikmak istiom bacaklarim cubuk gibi ustte gobek altta bacaklar oyle bir acayip dururm😂
rabisylmzz Btl41 ben ben dier gebeliklermdede böyle hamile kaldım ve sonra yine eski halime döndüm o yüzden ne bulsam yiyorum çünkü biliyorum balon gibi sönücem 😁