20240329 Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. Günü çok fazla bacak ve kasık ağrım var Adet günümde 18 iyle 20 si arası Bu akşam da biraz kanamam oldu acaba adet mi yoksa yerleşme mi nasıl ayırt edebilirim bilen varsa söyleyebilir mi acaba
Sezei 20240329 iğne sonrası 15.veya 16.gün toz pembe çok açık renkte bi lekelenme yaşadım adrtim sökülüyor sandım 1 gün sonra test yaptım pozitifti inşallah sizinde öyledir
Cadoloz İgne vurulunca regl günü kayıyor genelde bebek yoksa 14. Günü regl olunabiliyor regl olma ihtimali cok yuksek
Medineklndr Bende bir kez yaşadım kırmızı lekelenme oldu bi ikç gün sonra tekrar oldu sonra daha olmadı hamileyim bir iki gün bekle adet olmazsan test yap
20240329 Medineklndr inşallah dediğin gibi olmuştur ya o kadar çok istiyorum ki o kadar çok emek verdim ki çok üzülmüştüm akşam kanı görünce Ama karın ağrım da çok sence normal mi acaba
Melekk_38 20240329 canım benimde bugğn 17.gündü önce bir kaç damla geldi bir kaç saat sonrada adet oldum
Medineklndr 20240329 ben onun için net bişey diyemem bebek olunca da ağrılar oluyor ama istersen yarın git doktora hem kan verirsin en azından varsa doktor bakar ilaç progestan verir ne olur ne olmaz diye için rahat eder
20240329 Sezei inşallah 🙏 Benim kanamam da ne çok açık ne çok koyu o yüzden pek ayırt edemiyorum inşallah adet değildir ama ya
Sezei 20240329 inşallah kuzum imkanın varsa en yakın eczaneden test alıp sabah yapabilirsin yani şu an ben bile heyecanlandım güzel bir güne denk gelmiş olur hem bunlar tatlı heyecanlar bekleyişler inan 😅
20240329 Merrriiii bence zaten şuan adet oluyorum ama çünkü sabah etmi desem deri parçası Gibi mi desem öyle bişey gelmişti pıhtı gibi ama pıhtıyada çok benzemiyor du ama kanamam çok yok