lala_666 Karnım ağrıyor, su gibi ishalim var, sancılarım da arttı. 36,37 haftamdayım🥹 Doğum sürecim hızlanırsa bebeğimin ciyeleri hazırmıdır buna?
tugbatosun lala_666 endişe etme ciğer geliştirici iğne yaparlar ben 37+2 de oğlumu zorunlu sezaryenle doğurmuştum o zaman bana ciğer geliştirici iğne yaptırmıştı doktorum 3 kilo doğmuştu oğlum hiç bi sorun yaşamamıştık çok şükür
NobleMom lala_666 Bu haftadalar erken doğuma girmez. Gelişimini tamamlamıştır korkmayın. Anlattıklarınız doğumun yaklaştığını gösterir ama net bir gün söylemek imkansız tabi
3bebekliannee lala_666 bizde 36 haftalık olduk dün ve bugün ciğer geliştirici yapıldı bence bi gidin sancı görülürse size de yapılır çok etkisi oluyor küveze girmemesi için benim 2 cm açılmam ve sancılarım var bugün son dozu oldum bi kaç gün daha beklese iyi olacak ama beklemeyecek gibi
rabiames lala_666 2 haftadır her akşam ishal başlıyor 5-6 kez sabaha kadar 40+0 oldum çok yoruldum nişan geldi 39+1de açıklık yok doğum başlamıyor
lala_666 NobleMom tabi öyle bir tek korktuğum sezeryan olucam Ben Nisanın 4 gibi inşallah sorun olmaz dayanırız
lala_666 beautiful_ eşim bu gün sabah gitdi başka şehir de çalışıyir oda dedi babanı ara seni acile götürsün ama korktumak da istemiyorum bilemedim
lala_666 3bebekliannee doktoruma yazdım ilac iç karnındaki islah için iyi gelecek ishal ve ağrın dayanmaz atarsa haber ver
tugbatosun lala_666 bende ilk bebeğimi sezaryen oldum çok korkuyordum ağla ağla girdim çıkınca anladım ki korkulacak bir şey yokmuş 🤗 şuan bende 2. sezaryenimi olucam yine çok korkuyorum kimisi ikincisi daha ağır geçiyor diyorlar kimi daha kolay oluyor diyor neye inanacağımı şaşırdım benimde tahmini 3-4 Nisan 🤲🏻🥰
lala_666 Fatmanur_0416 çok teşekkür ederim gülüm bu arada günaydın yeni uyandım şimdi lik iyi galiba bakalım ne olcak🥲