merveboran Kızlar papp a mom değerim 3.15 daha doktora gitmedim bir sıkıntı olur mu bebeğe çok korkuyorum
ecemk94 merveboran o değer tek başına bir şey ifade etmiyor maalesef o yüzden yüksek ya da düşük demek yanlış olur
selcanikizler merveboran bu değerler değilde doktorun kendi sistemde gördüğü bir tablo var önemli olan o ve ona göre risk söyleniyor yani demem o ki doktoruna gitmelisin mutlaka
bademselvi papp a değeri mom değerine çevirerek hesaplanır risk sonucu mesela benim değerim 3,3 çıktı mom değerine göre hesaplandığında 0.9 mom bu da normal sınırlarda demek.
merveboran bademselvi şimdi baktım canım mom yazmıyormuş e nabızda İkili Test ( papp a+ serbest/total beta HCG ) : 3.15 Yazıyor ne demek oluyor bu
bademselvi mom değerini yapay zekada hesaplattırıp yorumlatın isterseniz ben öyle yaptım benim serbest beta daha çıkmamış sadece papp a 3.3 o da mom değeriyle 0.9 oluyormuş
merveboran bademselvi yapay zeka hesaplamadı size doktor mu söyledi yoksa yapay zekaya göre mi söylüyorsunuz belki de o yazan değer mom değeridir