NobleMom Esosiko Adet sancısından daha şiddetli olur. Aynı onun gibi kasıklara bele vuran bir ağrıdır. Gelince anlamamanız mümkün değil 🙂
3oglanannnesi Esosiko büyük tuvaletini gelmiş hissi ishal olunca karnını bi sancı kıvırır ya öyle bi his istemsiz ıkınma hissi belden kasıklara vuran ağrı
ferihaninbeyazgeceligi Merak etme inanki o sancıyı anlıyorsun.bende ilk bebegimde çok merak ederdim ama çok farklı.
Esosiko ferihaninbeyazgeceligi acaba yavaş yavaş başladı mı diye düşünüyorum da nstde sancım çıktıda doktorum yalancı sancıdır demişti
ferihaninbeyazgeceligi Esosiko Yalancı sancıdır o çünkü gerçek sancı olsaydı anlamaman imkansız gibi birşey.zor bir şey Allah hepimize su gibi doğumlar nasip etsin inşallah cnm
NobleMom Esosiko Kasıklarda ve belde. Benim ilk doğumumda bacağımada vurmuştu sancı. Yani aynı regl olurken ağrıyan yerlerin ağrıyor ama çok daha şiddetli
betuldurmaz09 NobleMom ayy benimde son 2 gün kaldı bugün öğleden beri belden kasığıma vuran ağrım var birde afedersiniz sanki büyük tuvalet ihtiyacım varmış hissi oluyor normal mi acaba
NobleMom betuldurmaz09 Anlattığınız ağrılar ve büyük tuvalet hissi doğum ağrılarının başladığını gösterir. Helede büyük tuvalet hissi çok düşündürdü. Bi gidin bence hastaneye
3bebekliannee happybusey aynı günümüz kalmış biz dün ve bugün ciğer geliştirici olduk küçük hanım gelmeye çalışıyor çünkü 2 cm açılmam ve sancılarım var bi hafta daha dursun diye dua ediyorum ama yarın öbür gün gelecek gibi 🥹
happybusey 3bebekliannee sabırsız bebiş inşallah haftasını tamamlar 🙏🏼🥹benimki de 28 haftada yapmıştı öyle bı çılgınlık 1 cm açılmam vardı sancilarla.beraber çok korkmuştum kendini yorma hiç olur mu bu temizlik vs de hemen geliyo diyorlar çünkü
happybusey 3bebekliannee bizim hanimefendi de pek hareketli bana sanki haftasını tamamlamamış gibi geliyor dediğin gibi en azından 37 olsak rahatlicam son 1 hafta inşallah bekler bizim kızçeler 🙏🏼🩷
3bebekliannee happybusey bana da temizlik perileri geldi bi kaç gündür sanki doğum yükleniyor psikolojik olarak dönüp dönüp etrafı topluyorum zaten yatmam mümkün olmuyor bu ara 2 çocuk daha var okullar ara tatile girdi üst üste geldi anlayacağın 🙈