yigido_58 İstanbul avrupa yakasında oturan varsa elimde 1 kutu estrofem var doktorum kestiği için kullanmayacağım isteyen varsa verebilirim 🙏🙏
ozden2 yigido_58 merhaba dönüş yapmadınız da tekrar yazmak istedim. Pazar gününe kadar eyüpteyim de eğer hala elinizdeyse estrofem diye sorayım dedim🙂
yigido_58 ozden2 Kusura bakmayın yazamadım pazartesi eyüpsultanda olacağım işyerim orada yarın Reşitpaşadayım ilaç da hala duruyor
yigido_58 ozden2 reşitpaşa mahallesi Tuncay Artun caddesi burcu pastanesi var oraya gelebilirseniz veriyim kaç gibi gelirsiniz ona göre bildirimlere sürekli bakayım 🙂
ozden2 yigido_58 şu an baktım da baya trafik var. Eyüpteki iş yeriniz nerde? Eğer daha yakınsa yarın ordan alayım.
ozden2 yigido_58 hmm anladım malesef bugün gelemedim trafikten. Normalde de silivride oturuyorum. Yarın da alamıcam. İhtiyacı olan başka birine verebilirsiniz. Teşekkür ederim yine de 😊
yigido_58 ozden2 siz bilirsiniz bayramdan dolayı Malesef ekstra çok fazla trafik varmış sizde haklısınız birisi yazar da inşallah veririm boşuna durmasın en azından birisi kullansın 🙂
ozden2 yigido_58 trafik olmasa gelecektim zaten. Hem ihtiyacım var hem de sizin elinizde kalmazdı. Nasip artık🙂
yigido_58 ozden2 Bayram ve yağmur nedeniyle gerçekten yağış çok fazlaydı İstanbul’a zaten birkaç damla yeterli oluyor inşallah nasibinizde vardır da size ulaşır ilaç 🙏