kubrax25 Kızlar kanamam cumartesi başladı ve hala devam ediyor ultrasona göre 8 haftalık ama kese boş ilerleme olmadı bu sebepten ötürü yarın kürtaj olacağım devlet hastanesinde daha önce yaşayan var mı
egeemomms kubrax25 başın sağolsun çok geçmiş olsun bende 2 kere kürtaj oldum ikisini de devlette oldum
feyzaaltunakyuz kubrax25 kese boyutunuz neydi ? Ve yolk sac gorundugu halde mi bebek oluşmadı yoksa yolk sac hiç yok muydu şuan aynı durumu bende yaşıyorum 1 hafta sonra gel dedi doktor
egeemomms kubrax25 yok canım zor değil zaten seni uyutuyorlar 15-20 dakika bişey sürüyor odaya gelene kadar ayılmış oluyorsun öğleden sonrada taburcu oluyorsun zaten
kubrax25 egeemomms yanımda birisinin olmasına gerek var mı peki ihtiyaç çok kanama vs oluyor mu hangi hastanede oldunuz bide
egeemomms kubrax25 yanında biri olsun canım benim ilkinde eşim ikincide kaynanam vardı kalkarken felan zor oluyor yanına ped al hastane de veriyorlar ama sen yine de al bi pijama takımı al çıkınca giymek için şehir hastanesinde oldum ben
egeemomms kubrax25 benim ilki çok kolaydı ama ikinci de çok ağrım olmuştu 10 haftalıktı direkt kürtaja alındım, ilki 7 haftalıktı kendi düşmüştü o belkide o yüzden ilkinde zorlanmadım
kubrax25 feyzaaltunakyuz hiç anlamam ki ultrason resmi sayfamda var bakarsanız orda yazıyor mu bilmiyorum