Htcbyt Merhaba arkadaşlar bu gün o kadar mutluyum ki 2. Çocuğumu hamileyim ve 18+6 haftalık olmasına rağmen göstermemişti cinsiyetini bugün muayenede tekrar gizledi DR muz araya hasta aldı tekrar baktı son anda döndü ve gösterdi mucize gibiydi ilk çocugum erkek insan ister istemez farklı hevesleniyor değişik olsun istiyor tabiki herşeyden önce sağlıklısı diyoruz ve mucizem kızım olacağını öğrendim ve benden mutlusu yoktu o an Sizlerde bu kadar geç cinsiyet öğreneniz oldumu yoksa benim kızım mı istisna 😍😍😍❤️❤️❤️❤️👧👧👧👧👧
Sumeyyecooban Htcbyt rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım sen gene iyisin 20.haftada öğrendim bende 😄
Papatyapapatya Htcbyt Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasıp etsin canım....bizde 18+4olduk...dün randevumuz vardı...göstermedi bizimkide yene ama doktor kemik yapısına göre kıza benzetti...ama 20gün sonraydı bekle dedi detaylıda 100%olsun ...ama benim adam artık her kese söyledi kızım oluyor diye...adqm resmen uçuyor göylerde😂
Elena4 Htcbyt canım benim de 5 yaşında kızım var oğlum olacağını öğrendim hemde 20 haftamda 😂 sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya çok sevindim 😊
Papatyapapatya Htcbyt krndinden geçti valla tanıyamadım adamı Yağmur Elam geliyor diye...işe pasta falan almış götürmüş😂
Pembepanter Htcbyt gözün aydın öğrenmişsin ne güzel💜 19+3 hala öğrenemedik. Bi öyle diyorlar bi böyle. Detaylıyı bekliyorum😏😊 Kızın Hayırlı evlat olsun inşallah canım💜💜💜💜
Mehtapsato Htcbyt canim oncelikle hayirli olsun saglikla sihatle kucagina al inslh ben 22 . Haftam da ogrenmistin bence erken bile ogrenmissin