meldaa41 Asill01 Pozitif gibi ama erken yaptığınız için baya silik çıkmış. Birkaç gün sonra tekrar test yapın veya direkt kan verin hemen çıkar
Asill01 NobleMom inşallah inşallah bayramın 3.günü kan ver dedi doktor bekleyemedim 8.günden beri takip ediyorm silikleşip koyulaşma başladı buda simdi yaptıgım test
NobleMom Asill01 Silikleşmemesi gerekiyor. Aynı saatte ve aynı marka ile yapın testi. Sabah ilk idrar. Koyulaşma olursa kan verin ✨🤍
Asill01 NobleMom teşekkür ederim iğnenin etkisini takip etmiştim silikleşti koyulaştı dememdeki sebep iğne etkisi geçmişti demk istedim
meldaa41 Asill01 Ben de bu markayı kullandım internetten çoklu paket almıştım . İlk bir iki testte benimki de çok silik çıktı ama adet gününden önce yapmıştım baya erkendi yani. İki üç gün sonra netleşti doğru gösteriyor bence
Asill01 meldaa41 ayy inşallah bnde dediğin gbi internetten aldım 8.günden beri nimo ile takip ediyordum dün miratechmi ne öyle bişi yaptm hepsi pozitif bu daha belirgin cıktı kalbim duracak sanki
meldaa41 Asill01 sen en iyisi kan ver canım en garantisi o kafanda soru işareti kalmaz. İnşallah gerçekten pozitiftir hamilelerin duası kabul olur derler dua edelim senin için 🙈🥰
Kelebekkkk34 Asill01 iğne etkisine bakmışsın geçmiş o yüzden bence vardır hayırlı olsun awox yanıltmıyo 🥰 ilk aşılaman mıydı
Asill01 Kelebekkkk34 yok canm 2024 kasım aşılama yapıldı sonra iki kez tüp bebek çift embriyo transferi yapıldı ilki kimyasal ikinci 3 aylıkken kalbi durdu bi süre tedaviye ara verdik sonra tekrar başladık bu 2.aşılamaydı
Asill01 buketdeniz19 inşallah kan için verilen tarihe 4 gün war die eşim götürmüo hastaneye 🥹daha öncede erken testlerle ögrenip iki günde bir kan verdim ve stres yüklü bi süreçti oyuzdn bekleyelim dio
Kelebekkkk34 Asill01 baya uğraşmışsın canım Rabbim karşılığını versin inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur🥹🥰
buketdeniz19 Asill01 benim ilk betam 13 tü adetime 4 gün kala çok şükür şuan 17+3 haftalık olduk güzel düşün Allahım inşallah nasip eder yani erken öğrenincede strese girebiliyor insan düzenli artış olacakmı diye