vanilya_kokusu_ Kızlar hepinize dönemedim sizi çok seviyorum Allah hepinizden razı olsun bitti 9 aylık süreç bebek uyuyor bende dinleniyorum ağrım var biraz 🥺
orhismommmmmm vanilya_kokusu_ yyyyaaaaaa canım sana dua etmiştik kandil günü iyisindir inşallah bebek nasıl doğum normal miydi herseyı anlat merakla bekliyoruz
kartanesi___ vanilya_kokusu_ Gözün aydın canım😍Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün inşallah 💖💖💖
aslmoms Ah canım benim çok çok geçmiş olsun. Biran evvel ağrıların geçer inşallah. Bebişin sen iyisin inşallah. Azcık sabır geçecek olur mu 🧡🧡 cennetten sana koku geldi. Doya doya yaşa. Güzel haberlerinle bekliyoruz seni
aslmoms vanilya_kokusu_ azcık sabır geçecek 🧡🧡 ağrı kesici vs yapsınlar. Süreci anlattmanı bekliyoruz kendine gelde.
vanilya_kokusu_ QueenBahar_ zehraa46 Sevgiiss orhismommmmmm kizinaasikanne aslmoms peroksizom kartanesi___ eslem2121 bsrbrkysr184_ hilal0100 rvsss Fatmanur_0416 Kızlar çok teşekkür ederim toparlaninca hikayemi yazacam ağrım var ya bacağım niye ağrıyor bilmiyorum okadar
Deletedmom_8793 vanilya_kokusu_ Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah durumun ve bebisin durumu nasıl
hilal0100 vanilya_kokusu_ hayirli ugurlu olsun bacimmm bir omur mutlu ol bebeginle insallah senin adina cok sevindim darisi bizlere insallah .
eslem2121 vanilya_kokusu_ kıyamam Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol bol yürüyüşe çık aşk hemen toparlanırsın
nur_dum vanilya_kokusu_ Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inş, zor kısmı atlattın ya agrılarında geçer inş.Darisi biz hamilelere inş.
Fatmanur_0416 vanilya_kokusu_ ya canım çok geçmiş olsun inşallah bir an ağrıların da geçer 🥰 hayırlı olsun gülümm 🥰🌸