ikinciyesekeranne Yarın sonunda kendi doktoruma gidicem. Kendi doktorum 12.haftada kız gibi demişti, kendisi izinde diye 14 ve 15de başka doktorlara gittim 14de net erkek, 15 de tahmini erkek dendi. Yarın artık kendi doktorum heralde kesin doğru olanı söyler 😄 Siz de son kez bakar mısınız
ikinciyesekeranne NobleMom ay Allahım inşallah😄 Bir oğlum var bir de kızım olsun çok istiyorum ama 14de gittiğim doktor net erkek diyince bi şaşırdım çıkıntı da gördüm gibi ama bebek uyuyordu kordon mu acaba diye takıldım 😁
ikinciyesekeranne NobleMom benim de hissim en başından beri kız yönünde, çevremde de herkes kız diyordu. Kendi doktorum oğlumu da 12.haftada bildiği için bunda da 12de kız diyince ümitlendim. Bakalım netleşsin yazarım inşallah
ikinciyesekeranne suna24 NobleMom belli oldu bugün pipiyi kendi gözlerimle gördüm 😄 ikinci kez oğlum oluyor inşallah
ikinciyesekeranne suna24 nerden anladınız acaba ☺️ doktorum duruşu kemik yapısı vs kız gibi demişti o yüzden soruyorum nuba göre mi bakıyorsunuz
suna24 Aslında biraz hissi ama bir resimdeki duruşu,yapısı benim bebeğe benziyor benim oğlum olacak ☺️ tabi doktorlar daha iyi bilir😘
suna24 ikinciyesekeranne Valla ben bir pozisyonda genital çıkıntısını yukarı doğru gördüm ama bu plesenta da olabilir o yüzden hissimi de kullanarak erkek dedim size 😉 hayırlısı herşeyin cinsiyeti öğrenince yazın lütfen ben de merak ettim şimdi 🤗
ikinciyesekeranne suna24 yapıcam mutlaka yarın kendi doktoruma gidicem bakayım 16 hafta oluyor tam, net bir şey der diye düşünüyorum😄 ya ben bariz boşluk veya direkt pipi görmedikçe anlayamıyorum ahsjajakak