aslmoms Kızlarrrr tıkandım. Grip ilk gün. 20 haftadayım. Özel sağlık sigortam var gitsem özele bir serum vs taktırsam mı, takarlar mı ? Veya evde önerebileceğiniz birşeyler var mı ? Sizler bu durumda ne yaptınız ?
Moz aslmoms 2 kere geçirdim mahvoldum anca 1 hafta 10 günde toparlandım.Max parol veriyor dr lar.Mandalina nar yedim.Kaynamış suya limon sıkıp çay gibi içtim.Tuzlu karanfilli su ile ağız burun gargarası yaptım.Yattım dinlendim.Aklıma gelenler bunlar.He bide öksürük tutmuştu beni bal pekmez yedim.1-2 kere notus şurup içtim otrivine sprey kullandım artık dayanamadım çünkü
namkol1 aslmoms Bol c vitamini, ılık su iç bol bol, kemik suyuna ve tavuk suyuna çorba. Bol da ılık duş aldım ben. 4. Gün gribimde bugün çok iyiyim çok şükür. İlk 2 gün burnum boğazım doluydu hep çok zordu
minikayperi aslmoms bende 24 haftamda çok fena grip olmuştum kendi kadın doğum doktorum antibiyotik vermişti ve nane limon içe bilirsin bir günde bir defa ama kendi yapman demişti isterseniz hastaneye gidin bir doktora danışın çok geçmiş olsun.
Moz aslmoms ben bildiğin Covid gibiydim koku ve tat gitmişti tamamen ilaç kullanmadığım için sökülmiyordum sinüslerim dolduğu için de tat alabiliyordum ne koku gerçekten çok kötüydü parol içtim arada çünkü ateşim de çıkmıştı bir gece
aslmoms minikayperi doktorum antibiyotik vermişti sizin baya ilerlemiş neyse ki atlatmışsınız maşallah
hasmom aslmoms çok geçmiş olsun bende sizin gibiydim haftamızda aynı dayanamayıp gittim benimde özel sigortam var valla hemen taktılar serumu rahatladım
ayseel aslmoms çok geçmiş olsun bende 38+5im her an doğum bekliyoruz ve sanırım bende ağır hasta oldum. 🥹 Devlette bir şey yapmıyorlar gerçekten ben nasıl atlatacağım acaba 🥹
hrycky ayseel 38+4 bende gribim bogaz agrısı var kadın dogum acile gitsem bşr şey yapmıyor ne yapmalıyız
ebru_09__ aslmoms maalesef aynı durumdayız ikinci kez oldum bende ilk gidişimde hiçbir şey yapmadılar çok geçmiş olsun💖