Ozkansultan kızlar bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ben hissedemiyorum şuan düne kadar pıt pıt biseyler oluyordu 20+6 yız.
Ozen0119 Ozkansultan canım ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım pıt pıt diye şu an 19+1 olduk gayet iyi tekme atıyor bebegim yaramaz olacak kızım galiba 😍😊
Hilal94 Ozkansultan bende 20 haftalığım bu hafta daha netleşti hareketler 17 de başladı pıt pıt şeklindeydi
Ozkansultan Sen çok erken hissetmisssin maşallah 🤗 benim oğlum olacak Allah nasip ederse normalde çok hareketliydi doktorumuz bile şok oluyordu sonra kardeşimi kaybettim ben üzüldükçe oda üzüldü bir aydır ama bugün hiç hareket hissedemedim
Nezahatozen neredeyse 16 haftalikken seyirmelerini hissediyordum ama 22+4üz daha az çok nadir hissediyorum neden böyle acaba
Deletedmom143 14 haftada cirpinti basladi.15 haftaya kadar seyirmeler cevirilmeler aydin hiss olundu yani.16 haftaliyim tekmesin atiyor gunde 2 kere 1 kere yani.atiyo ama.Ilk gebeliyom hemde.Zayifda deyilim zaten😁Herkesde farklidir
Deletedmom143 Ozkansultan yokyaaa canim bebekdir isde.o kadar qazmi olur lann🤣🤣bebekdir canim.artk terpeniw olur canim.hissetmek var asl.kasiklarda hiss ediyosan bebekdir
Ozkansultan Nisaninannesi ben dürttüm bi tepki verdi sanırım oda ya bazen acabalar insanı yoruyor 😃 bebek mi değil mi düşüncesi
Ozkansultan Deletedmom143 bende aynısını demiştim 😂😂ama doktor bile gaz o daha bebeğin o kadar kuvvetli değil demisti ben siz ne derseniz deyin ben hissettim dedim 😊
Ozkansultan Deletedmom143 böyle minik minik pıt pıt hissiyatı oluyor da bugün çok olmadı hatta hiç olmadı dürttüm bir iki defa o zaman oldu sanırım uyuyor içerde keşke görebilsek sürekli ya napıyor diye
Deletedmom143 Ozkansultan Evet oyle derler.ben doktoruma soyledim.evet dedi terpeniyor hiss ediyosun dedi
Deletedmom143 Ozkansultan olur uyuyor benim kuzum duranda biliyorum)terpeniyor canim.hatta elimi karnima vururum terpenir babasi konusur teroenir zaten.cok guman bebekdir umarim
alinci01 Ozkansultan sanki kalbin orda daha bi sert atıyor gibi oluyor canım☺️ tarifi olmayan bir his bu ya💜