1cey muzlupancake belli değil bize daha çok var ay haber ediin çok merak ettim sağlıkla alın kucağınıza 🌸
nazliiaytac selma128 Malesef ya ben daha yeniyim 9+3 tam aşerme zamanım aslında ve yiyebilirim de ama biraz daha bekliyorum ki zamanı gelsin daha tatminkar olsun diye o kadar para verip tatsız tuzsuz birşey yemek istemem valla gittiği yere kadar dayanacağım artık 🤷🏼♀️😂
sibel3329 kemalefe her hafta sırdan mumbar kokoreç birini yiyorum ilk oğlumda da yemiştim. Şimdi oda bizimle yiyor 😂
1cey muzlupancake sağlıkla alın kucağınıza. Bende erkek hissediyorum ikinci gebelik, bakalım nolucak 😅🙏🏼
1cey muzlupancake ye eksiyi doğur ayseyi derler ya ama herhalde herkeste değişiyor, benim kafamı karıştıran ilk gebelikten farklı olması o yüzden acaba mı kız dedim bende 😅 ama hissim erkek bakalım göreceğiz sağlıklı olsunlar da
muzlupancake 1cey ben de son zamanlarda kız diye düşünmeye başlamıştım ama nasibimde erko varmış😂😂 biraz korktum açıkçası🤓😂 bakalım sizinki ne olacak🫠
lmf26 ilk gebeliğim, 5. ayın neredeyse sonuna kadar bulantı ve kusma yaşadım pek iştahım yoktu. Buna rağmen bazı sabahlar uyandığımda burnuma patates kızartması kokusu geliyor hala. Normalde çok nadir yerdim ama hamilelikte sürekli canım çekti 🥲