Kucukmucizeninannesi Kizlar 34 haftayida getirdik ve bn normal veya sezeryan hangi dogum olucgini bilmiyorum daha 35 haftalikken kontrole gtcm ama ikisinden de korkuyorum ilk gebeligim bide kendi kendime guruntu yapiyorum endise ediyorum nasil dogurcam die gunler gectikce daha da panik oluyorum varmi benm gibi olan nisan 28 falan dogumum ama bu gidisle bu korkuyla erkenden doguracam gibi geliyo bana
Esraesra06 Kucukmucizeninannesi ben de korkuyorum canım benim de olası doğum 24 nisan henüz doğum yöntemi de konuşmadık sadece doktor karın çevresi ve kafası büyük dedi daha çok korkmaya başladım hem bir an önce gelsin istiyorum hem de korkuyorum
Kucukmucizeninannesi RdvnMlkn nerden baksan 2 3 haftadr esime yaklasmiyorum pskoljik mi ne anlamadm gunler gectikce heycan panik korku cok fazlalasmaya basladi
RdvnMlkn Kucukmucizeninannesi o kadar kendini korkutma sonunu düşün canina can katan evladini kucagina alacaksin evet korku heyecan var Allah yardimcimiz olsun
Ftskoc Ilk gebelik 36 haftalık. Doğumun nasil oldugunu bilmiyorum yaşamadım herkesin doğum hikayesi cok farklı. Herkesi dinledim burda bir cok hikaye okudum ama hic biri etkilemedi Çünkü kimsenin hikayesi diğerine benzemiyordu. Kafamda doğuma dair dusunce sıfır. Tek bildiğim bebegim doğacak iyi ya da kotu. Yeterki sağlıklı olsun. Sağlıklı olayım. Bizler anne olacağız kotu de gecse o psikoloji atlatırız cunku evladimiza kavusacagiz.. bence sizde korkmayın sezeryan ya da normal yeterki sağlıkla kavuşalım 😍😍
Kucukmucizeninannesi Ftskoc haklisin canm insllh saglikla alalim kucagimiza ama ne bilim pskolojik galiba ister istemz illaki korku panik oluyo korkmamaya calissan da olmuyo ilk gebelik olunca bide nasil bi duygu bilmiyo insan
Ftskoc Kucukmucizeninannesi söylemek istediğim o benimde. Nasıl birşeyle karşılaşacağız bilmiyoruz ki. Bizim korktuğumuz kendi doğumumuz degil etrafın doğumu. Boyle korkarak yaklasirsaniz doğum anı korkudan doğuramazsınız bence herşey bizde bitiyor 😁🙃
Kucukmucizeninannesi Umutbatum ben sezeryan veya normal bilmiyorum daha belli dgl 35 hafatlk olunca gtcm bklm belli olursa o zaman oluck cnm
Umutbatum Kucukmucizeninannesi işte ben direk sezeryan normal doğum muayAnesi yaptırmayı bile düşünmüyorum
mmmm ben kal aldirirken serum takilirken aglayan bi insanim doğum u nasil yapacam hic bilmiyorum Allah yardimcimiz olur insaallah
Kucukmucizeninannesi Ftskoc haklsn cnm sakin durmaya calisiyorum annemler olsun esim olsun hep yanimdalar sagolsjnlar
Ftskoc Normal doğum dan korkmuyorum yaşarken ne olur bilmiyorum ama sezeryan bıçak altı bence sezeryan dan korkun :)) ben sezeryan istemiyorum karnimda çatlak izleri var zaten birde bıçak izi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ düşünemiyorum