sarilale123 ayse988 vallahi ben cinsiyeti öğrendikten sonra Şubat indirimleri vardı indirimden alacaklarımı aldım hala da yavaş yavaş alıyorum çünkü eksik bitmiyor. Sana bıraksam daha çok zorlanırdım
ecemk94 ayse988 20’den sonra başlamıştım. En ideali de bu bence. Herkesinki farklıdır tabii ki ama. 32. haftadan sonra çok yorulmaya başladım asla yapamazmışım. Şuan 37 hafta olduk. Arasam belki hala eksik bulurum ama en önemlileri alındığı için şu anda kalan eksikler de umrumda değil
damlasv ayse988 sperm damlası içime girdiği an başladım 20. Haftada her şeyimi bitirmiştim odası dahil
1silaskll 20 den sonra başladım iyi ki de öyle yapmışım bitmiyor eksiği şimdi ağırlaştım uğraşamazdım
ayse988 1silaskll Yalnız değilmişim ben 15. Haftadayım kendimi tutuyorum dayanamıyorum ama alacağım bende
aslmoms ben 12 den beri ay ay gözüme birşey takılırsa alıyorum. Büyük eşyaları(araba,beşik, dolap vs) son aylara bıraktım. Ama zıbındır emziktir vs alıyorum . Şuan 20 hafta.
hanimhanimcik 22 haftalığım henüz birşey almadım, ilk çocuğumda da 30dan sonra başlamıştım🤣 çok erken almak iyi değil diye biliyorum
ayse988 erikarpuz bende başlarım artık ilk gebeliğim düşük oldu 10 hafta o yüzden biraz korkuyordum açıkçası da şuan 15 olduk şükür alayım yavaştan zaman hızlı geçiyor çünkü