busra34__ Kızlar normal doğum yaptım normal doğum için alttan bağlanan korseler filan oluyormuş alıp kullanan memnun kaldığınız marka vs var mı?
cansu2306 busra34__ ben 1 haftadır takmıyom sıkıyor emzirirken zor oluyo kaldi biraz ama taktikca geçermi ki 24 gun oldu
Herseydenbiktim Şortlu korse gibi şeyler var onlarda etki eder baya aradan 6 ay geçince yeni aldım 😂 evdekini de sıkıntıdan takmamistim
Herseydenbiktim Bi dakika yeni mi oldu ne zaman oldu ben yoktum bayadir aşkım yeni düştü jeton yoksa haberim vardı da post açtın da ben mi unuttum
busra34__ eslem2121 evet normal bende takıyım Doktorum takabilirsin dedi ama herhangi bir marka var mı önerdiğin
Herseydenbiktim eslem2121 Ay ben takmadım ya çok pişmanım çok çok o zaman çok sıcak basiyordu duramiyordum🤦🏻♀️
Herseydenbiktim busra34__ Oy maşAllahh, gözün aydın çiçeğim, bebis nasıl simdi? Allahim analı babalı sağlıklı sıhhatli buyutsun🐣🌸💖
eslem2121 busra34__ pentiden almıştım cnm ama baya oldu bakıyım bi olmazsa foto atarım ben öyle şortt gibi bel basen kısmını saranı aldım
busra34__ Herseydenbiktim çok sağol bebişkom🥲 biraz zordu erken doğduğu için korktm başta sarılık 22 çıktı tekrar yatış yaptık emmiyor sütüm geç geldi sıkıntılı geçiyor biraz 🥴şuan iyi şükür