fatma102 kif yok canım benim Nisan geldi 2 cm açıklık var günde en az 2000 en fazla 5-6 bin adım atıyorum bana mısın demiyor yerli ağrı hafifliyor 😅
fatma102 Blkrc her gün o gün bu gün mü diye beklemedeyiz 😅sanci açılma Nisan öyle kaldı ne çoğalıyor ağrı ne dogurabiliyorum 🫢🤗
sumeyra13 aslkcygt bi daha nst bağladı sancı çıktı ama açılmam yoktu eve git dedi sancın daha çok sıklaşınca gel eve geldim ama sancım var yani ilk doğum olduğu için açılma zor oluyor
aslkcygt sumeyra13 benim de sancılarım var ve bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi gecede çok zor geçti ya heryerim ağrıyor artık dayak yemiş gibiyim benim en son 1 cm açılma vardı da bilmiyorum ilerledi mi duruyor mu aynı
m3ltem aslkcygt ay kızlar dikkat edin doğuran yazsın 😁bizim son 12 ama benim oğlanın gelmeye niyeti yok
aslkcygt sumeyra13 ya sancılarım sıklaşmadığı sürece gitmek de istemiyorum boşu boşuna şimdi iyiyim geçti tamamen sancım ama kendimi iyi hissetmiyorum artık iyice ağırlaştım
gamzw rege0119 bilmiyorum ki benim ilk gebeliğim tecrübesizim doktor ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi olur dedi
m3ltem rem_aden aynı bende de sümüksü bi şekilde geliyo kahverengi ve pembelik yok yarın kontrol va sorcam bakalım durum ne
m3ltem Moz aynen bende öyle cam kapu duvar mutfak dolabı indirim temizledim ama yok burda okuyorum temizlik yaptım ertesi gün doğuma gittim diye ama bizde tık yok
zmomr Blkrc 38+4 çok ağır hissediyorum bebişin hareketleride gün içerisinde daha az olduğundan kendimi dinlemekten iyice stres oluyorum
zmomr Moz bende aynı şekilde ama bayramı da geçirsin istiyorum 1cm açıklık vardı adet ağrısı gibi ağrılarımda oluyır özellikle geceleri bakalım sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse😅