3bebekliannee Kızlar ciğer geliştirici yapıldıktan ne kadar süre sonra doğumunuz oldu,doğumu daha olmayanların kaç gün oldu yapılalı ve ne sıklıkta kasılması var fikirleşelim
Fatma_furkan1996 3bebekliannee 35 haftalıkken sancılarım vardı az az suyum da geliyordu doktorum hemen ciğer geliştirici iğne yaptı 39.haftalıkken doğumum gerçekleşti 28 günlük olduk bile 💕
Semayyy 3bebekliannee önceki gebeliğimde 31 haftalıkken olmuştum / 5 gün hastanede yatıp taburcu olmuştum. 38. Haftaya kadar kasılmam olmadı, 38+0da kontrole gün almaya giderken sancılarım başlamıştı direk sezaryene alınmıştım. 😌
kubraturkkoc 3bebekliannee benim riskli olunca iki doz 24. haftada yapıldı önlem amaçlı, gelmedi bebişim şuan 39 olduk. Bildiğim kadarıyla yapılınca bir - bir buçuk ay kadar etkinliği varmış sonra duruma göre tek doz daha yapılıyormuş
3bebekliannee Fatma_furkan1996 Hayırlı olsun 🌸Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻🥰açılmanız var mıydı peki
3bebekliannee Semayyy peki sancınız var diye mi yapmışlardı yoksa açılmanız da var mıydı 7 hafta uzun bir süreç olmuş şükür dayanmış 🙏🏻
lotusflowers 34+4 de yapıldı. Bugün 35+6 yine yatış verdiler ama bu sefer kabul etmedim sancılar varmış doktor doğum başlıyor gibi bişey dedi
sedanisa41 Gülüm bende 33. Haftamda ciğer geliştirici oldum 5 cm açılmamla.. Haftamda 7 cm açılmamla sezaryen oldum. Çünkü tansiyon yüksekliği vardı sağlıkla gelsin ❤️🤲🏽
3bebekliannee sedanisa41 maşallah sağlıkla büyüsün 🙏🏻🌸 çok teşekkür ederim inşallah 🥰 5 cm açılmayla 6 hafta nasıl kaldınız peki yattınız mı hep benim sanki dün açılma kontrolü ve iğneden sonra sancılarım dahada sıklaştı gibi kasılmalar vardı sadece şimdi adet sancısı gibi de oluyor
Fatma_furkan1996 3bebekliannee kendimi hiçbir şekilde yormadım canım elimden geldiğince dinlenmeye çalıştım sende aynı şekilde yorma kendini dinlenmeye çalış elinden geldiğince sağlıkla kucağına al inşallah canım
sedanisa41 3bebekliannee inanır mısın hiç yatmadım .. şimdi kızım 4 yaşında 🥰 Nst de düzenli sancılarım çıktı 5 dakkaya indi sadece iğne için 2 gün hastanede yattım ev işlerimi yaptım ütülerim perdelerim halılarım hepsini hallettim namazlarımı aksatmadım ama doğuma girmeden sanırım 5-6 dakka önce ufak kanamalarım başlamıştı sonsuz şükürler olsun 🥰 Rabbim yardımcın olsun korkma herşey çok güzel olacak hayırlısıyla 💐
saadet2308 3bebekliannee yok cok şükür küveze girmedi 3 kg doğdu sancım yoktu da bebek cok aşağıdaydı baskı yapıyodu ve ameliyat bölgemde incelme vardı diye mecbur 36 da alındı
3bebekliannee Havin49_ sizi postlardan hatırlıyorum bebeklerinizden biri küvezdeydi çok erken doğumdu çıkmıştır inşallah bebeğiniz nasıl iyi mi ☺️ bir de hem açılma hem sancınız mı vardı sizin