Öncelikle hayırlı olsun ben şuan ilk gebeliğimi yaşıyorum istiyorduk planlıyorduk evet ama hemen yakın tarih için gündemimizde olan bi konu değildi ben de sürpriz şekilde öğrendim . Tabi sizin ikinci olduğu için durumunuz daha farklı ama şunu düşünün 6-7 yıl sonra olsaydı çocuğunuz okula başlamış olacaktı haliyle evinizde bebek bakımı vs uğraşırken büyük çocuğunuzun da okula adapte olma durumu, okuma yazma öğrenme durumu, yeni çevre edinme durumu varken siz hayatınızda es geçemeyeceğiniz ve arka plana atamayacağınız bir sorumluluğa daha göğüs geriyor olacaktınız. Ve belki de suçluluk duyacaktınız büyük çocuğunuzu ihmal ettiğiniz düşüncesine kapılarak. Klasik gelecek ama birlikte büyüyecekler diye düşünerek içinizi rahatlatın bence. En azından hayatınızdaki gelişmeler birbirini takip edecek yani mesela bebek bakımına çok da yabancı değilken ikinci bebeğinizi büyüteceksiniz sonrasında aynı zaman diliminde çocuk olacaklar aynı zaman diliminde okula başlamış olacaklar. Çocuk büyütmek zaten zorken , Böylelikle siz de iki farklı yönde sorumluluklar altında sıkışmış hissetmeyeceksiniz. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Allah yüreğinize ferahlık versin. Bu arada 28 yaş ne erken ne de geç bir yaş. 🙏🏻🤍