melisakucuk 7 yıllık evliyim ve 1 sene hiç ilişkiye girmedim tedaviler ve baya uzun bir süreç ile hamile kaldım kaldikdan 9 ay daha hiç ilişkiye girmedim ilk doğumum da psikiyatri ve kadın doğum doktoru normal doğuma zorlanamaz 3 üncü seviye vajinusmus raporu yazdı . 42 haftalık doğum yaptım 4 cm açıklığa kadar hiç muayne edilmedim karından bakılan farklı yapıda bir ultrason ile acikligima baktılar 8 cm ulastikdan sonra bazı sıkıntılardan ve bebeğimin kemik yapısından dolayı acil sezsryana alındım . Doğumdan 6 ay sonra cinsellik yasayabildim 9 üncü ayimda ikinci kızıma hamile kaldım sonrasında tamamen eşli birlikteliği aştım. Şuan 3 üncü gebeliğim ama hala vajinal muayne olamıyorum fakat doktorum doğumu çok güzel yönlendirdiği için onunla normal doğumu denemek istiyorum 3.5 yıl geçti son sezaryan üzerinden şuan bir sağlık sorunum olmazsa normal doğum istiyorum. Bunun bir süreç olduğunu unutmayın , siz istemediğiniz sürece sizi muayne edemezler , bebeğin ciddi tehlikede olduğu bir durum vs olmadığı sürece . Benim şuan kistden dolayı kanamam var acilden muayne oldum durumu anlattım hiç zorlamadilar bile imza attım karından oldum uktrasonuda. Benim şöyle bir durumum var vajinusmus için tedavi olduğum doktorla doğum yaptığım için ondan başka kimseye muayne ettiremiyorum ama ona çok rahatlikla muayne oluyorum güven yada başka bir şey bilmiyorum