Esma006 Rosegold bilemedim çatlamanin 7.gununde yaptım silikti ama kamerada çıkmadı 9.gun yaptım çıkmadı bugün de çıktı ama bugün idrarı sahurda bile yapmadım sahur zaten yapmadım 7-9.gunelrde sahurdaki idrardi bide şu fln içtim bilmiyorum canım ya
Esma006 marlam elimde kalmadı şans mıdır nedir yarın eczanede aynı marka bulursam bayram sabahı yapicam yoksa da pazartesi kan vericem
marlam Esma006 evet canım Ayn marka bulursan yap her sabah aynı saatte baktın olmadı en iyi sonuç tahli
yaseminis Esma006 canım bende bu sabah test yaptım çok az görünüyor kuruma çizgisi mi bilemedim awox marka dayanamadım gittim kan verdim sonuç bekliyorum
Asill01 Kızlar awox bile artk yalancı pozitif cıkarıyo bgun net çift çizgi cıktı kan verdim negatif maalesef oyuzdn awoxada güvenmeyin sonra çok üzülüyoruz cnkü direk kan verin
Asill01 Esma006 ewt bariz iki çizgi ve net görünüyordu demekki artk idrar testine boşuna para vermicez 9 tane farklı markalardan yaptm ve hepsi kırmızı çift çizgiydi maalesef
bakhtiyarli Kizlar rica etsem benimde testime bakarmisiniz adetime 4 gun var birkacgundur test yapiyorum ikinci cizki cok az belli oluyor bunuda bugun yapdim telefondan cok belli olmuyor ama gozle goruyorum
bakhtiyarli bakhtiyarli bunuda dun yaptim ilk dakikalarda ikinci cizgi silik cikiyordu 1 saat sonra boyle oldu