Esma006 7 gunkala yaptım gözümle görülür şekilde çıktı telefona yansımadi 5 gün kala yaptım çıkmadı hiç iki gün kala da bu şekil 😓Awox yanıltır mi ya bu sefer ki yaptığım cidden ilk idrar diğer yaptıklarım sahur fln karıştı bu sefer sahurda kalkmadim
1789900987 Esma006 gölgelik var canım inşallah vardır albi diye kaset test var o çok iyi ben hamilelik için onunla test yaptım gösterdim onuda deneyebilirsin ama kan için bi kaç gün bekle adet günü ver Rabbim gönlüne göre versin inşallah bu mübarek arefe gününde Rabbim bebek isteye herkese hayırlı sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin bizlere bende çok istiyorum kucağımız boş kalmaz inşallah dualarımız kabul olur
-Cennetkusuannesi- Esma006 bariz var gibi duruyor ben bir öncekini de görnüştüm. İdrarın beklemiş olması baya fark ediyor deneyip gördüm. İnşallah vardır canım
pims Esma006 ayyy evet hatrladım siz çıplak gözle görüyorum demiştiniz hatta biz görememiştik haklıymışsınız beta yükseldikçe belli olmuş 🥹🥰 bebeğiniz sizinle inşallah 🥰hemen kan verin
Esma006 -Cennetkusuannesi- sahur fln idrar şaştı bu sefer yemedim iki yudum su içtim yattım sabah 5 gibi hece hiç idrara çıkmadım inşallah vardır canım bayram vakti köyde olucam gelince inşallah pazartesi randevum var
heyecann2 Esma006 5 6 gün kala canım geçen cuma bu şekilde çıktı pazar test verdim 40 çıktı değerim şuan tekrar hastanedeyim ☺️
heyecann2 azra19 Verdim canım bekliyorum inşallah usg ile de baktı ama kese yok dedi şuan ama rahim kendini hazırlamış dedi