hd_d beautiful_ hhahha hakli yere paronayaklik yapiyon olsun hem alip Bi koseye koyunca bakip bakip imrenirsin❤️🥹
annekiz6141 beautiful_ o doktora gittim ikincide de bana 14 de kız dedi ama değişebilir de daha küçük dedi 17 de başka doktor erkek dedi 🤣😂 20 de gözükmüyor kordonla oynuyor dedi 22+4 detaylida doktor kız dedi 🥰
melegim91 beautiful_ Senin heyecanını seveyim bende erkekten sonra kız olacağını duyunca Senin gibiydim 1 elbise al bari biraz heyecanın yatışsın🥰
hd_d beautiful_ at kiz🤣 Hem alda kaynanan iki delirsin doğmamış çocuğa don mu biçilir diye hahahaha 🤣🤣
erkekannesi1_ beautiful_ kesin ve net söylüyorum DEĞİŞMEZZZ zaten erkek bebekler daha erken öğreniliyor kız daha geç daha fazla kendini strese sokma canımm😂😂😂💗 ama yaşadığın yerde farklı kadın doğum doktoru varsa bide ona git dsldmskdmd
kurkmantosuzmadonna beautiful_ annem erkek kardeşime hamileyken doktor 6 aya kadar kız demiş sonra erkek demiş. 😂
hd_d kurkmantosuzmadonna hahahaha benimde bir tanıdığım var onada aynen böyle 6 aya kadar kız sonra erkek demisler bi kaç parça bisey almis hatta sonra geri iade etmek zorunda kalmisti hahaha
erkekannesi1_ beautiful_ hayır canım 1 seferlik başka doktora muayeneye git takipli olduğun doktor değişmez zaten 😂