Weewe aysecam ben 19+2 yim, yarın sabah uçağım var. Doktorum araba yolculuğu 2 saate kadar olabilir ama uçakta sorun yok dedi.
aysecam Weewe Arabayla sorun oluyor evet eger küçükse uçak çok iyi ben mesela 1 saat 40 dakika falan uçakta olucam inşallah iyi olur herşey 🙏🏻
aysecam Civcivv maşallah 🙏🏻 Çok güzel hamileyken umreye gitmeniz Allah kabul etsin benimde uçak fobim yok çok zevk alıyorum ama hamilelikte bi başka korkmaya başladım ☺️
Selinnnce aysecam düzenli olarak uçak yolculuğu yapıyorum diyebilirim. Doktorum hiçbir sıkıntı olmıcagını soyledi bana. Sizde sorun doktorunuZa riskiniz yoksa hicbisey olmaz Allahin izniyle
aysecam Selinnnce Şu ana kadar bi riskim olmadı çok şükür memlekete gitmeme 2 hafta var o zamana kadarda doktora sormaya devam ediyorum 🙏🏻
Weewe aysecam merhaba. Yeni indim, kucuk ucakti. Misler gibi geldik. Sizin de boyle gecer insallah yolculugunuz.
Bebekkalpben aysecam hiçbişey olmaz ben o hafta kayak tatiline gittim uçakla ve ordan da araba kiralayıp 3 tane şehir değiştirdim rahat ol bişeycik olmaz 😇
zeynepsalgarr1 aysecam canım haberim yoktu gebeliğimden ve 1 aylıkken uçağa bindim çok şükür hiç bir şey olmadı şu an 24.haftamızdayız ama tabiiki riskin var mı yok mu bilmiyorum, çok herşeyi kötü düşünmemeye çalış🙏🏻
Ozderr aysecam bu korkuyla yasanmaz canım yicek ekmeği varsa olur yoksa da bişey hep bahane olur. Düşük tehlikesi aylarını gecmişssin merak etme bende cok yolculuk yaptım cok sükür bişey olmadı
Ozgektn aysecam 22 haftalığım izmirden İstanbul’a geldim bi sıkıntı olmuyor merak etme binerken 7 felak 7 ihlas 7 ayetel kursi oku ♥️ Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz