ebobel Esraysr16 merhaba nasılsınız bende 35 haftalık oldum bugün çok fazla sertleşme ve toplanma oldu korktum sizin postu görünce yazmak istedim doğum yaptınız mı kasılmanız geçti mi
Esraysr16 User003 User003 merhaba 37+2 yiz şuan hala doğum yapmadım ilaç kullanmıyorum olmadı bir daha
Esraysr16 ebobel merhaba kasılmalarım olmadı bidaha şuan 37+2 yiz canım bekliyorum hayırlısıyla gelmesini
ebobel Esraysr16 ilaç değil ama vitaminlerim çok düşük b12 demir d vitamini kullanıyorum birde magnezyum gece biraz rahatladım şu an bi şey yok gibi benim suyumda fazlaydı bebek önden gidiyordu gün geçtikçe daha da zorlar sanki
happymomlife Şuan 36+3 belimde ve kasıklarım da sabahtan beri ağrı var ve herkes karnın inmiş diyor ne yapicam bilemedim
Esraysr16 happymomlife yaa bel ve kasık ağrısı bazen haberci olabilirmiş doktoruna söyledin mi canım naptın
lale_lale Esraysr16 bu haftalarda çok normal Vajinada batma da hissedebilirsiniz Bebek bir yerde toplanınca canınız fazla acıyabilir Önemli olan nişan gelmesi ve çamaşırınızı kontrol edin ıslaklık var mı diye
Esraysr16 lale_lale merhaba evet vajina da batma bazen oluyor karbım da arada sertleşiyor ama acı verici olmuyor suan ters bi durum yok cok şükür bekliyorum sadece 37+3 🥰