nuriyegcl Kızlar saat 9 gibi sızıntı şeklinde su gelmişti 11 gibi yerimden kalkınca bi anda fazlalaştı acile geldik suyum baya azalmış açılmam yokmuş suni sancı ile sabah doğum yapacağım galiba dualarınızda beni de unutmayın 🥲💗
Fatmanur_0416 nuriyegcl rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 🥰 sağ salim sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 🤲🫶 Rabbim yardımcın olsun inşallah
Fatmanur_0416 nuriyegcl yok sende benden önce doğuruyon bacım 🤣 ben daha beklemedeyim 😁 siz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza demek ki zamanı gelmiş bizimkinin var sanırım
nuriyegcl Fatmanur_0416 platformun en son doğuran annesi olacan galiba 🤣amiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizii 🙏🏻💗🌸
Fatmanur_0416 nuriyegcl bu gidişle sanırım öyle olacak 🤣 tanıdığım tanımadığım herkes burda benim doğurmamı bekliyor artık 🤣🤣🤣 amin inşallah 🥰🌸🤲
Fatmanur_0416 nuriyegcl ay inşallah inşallah bekleyen herkesin pozitif doğum hikayeleri olur inşallah 🥰🤲 inşallah bir umud bende buraya yazarım doğum hikayemi inşallah 🥰🤣🤣🤣🤣
rabiaaaln nuriyegcl yaaaa sağlıkla kucağınıza alın benimde ilk doğumum bu şekilde olmuştu. Rabbim kolaylıkla ağrısız sancısız güzelce kucağınıza almayı nasip etsin :))
nuriyegcl rabiaaaln amiin inşallah teşekkür ederim 🥲🌸 doğumhanede yer yokmuş servise aldılar şimdilik hareket ettikçe felan ara ara geliyor suyum biter de bebisin hayatı tehlikeye girer diye çok korkuyorum ilk olunca bir de ne normal ne anormal bilmediğim için ister istemez endişeliyim 🥲